ایشالله ب همشون میرسی ماشالله بهت واقعا پس زبانت عالیه 😍😍ی سوال بپرسم شما از اول زبان و خودتون خون ...
قربونت برم مرسی 🥰
من قواعد اولیه رو میدونستم در حد چیزایی که توی مدرسه گفتن، بعد از کنکور که وقتم آزاد شد شروع کردم به دیدن سریالهای زبان اصلی، از اونا که ۸ فصل دارن با کلی قسمت. اول با زیرنویس فارسی شروع کردم. از ومپایر دایریز و اصیلها خوشم اومد، وقتی دوباره نگاه میکردم زیرنویسش رو خاموش کردم و هی باهاشون با لحن خودشون تکرار میکردم، قواعد و کلماتی که اونا به کار میبردن ناخودآگاه توی زبان من هم فعال شد؛ بعد که دیگه قصد کردم آزمون آیلتس بدم، تعیین سطح دادم آفرینش و Pre 1 آوردم و برای اولین بار با کلاس زبان ادامه دادم و کلی چیز جدید یاد گرفتم.
خداروشکر که حالتون خوب شده😍خیلی کار خوبی کردی، من این استرس رو بتونم حل کنم دیگه مشکلی ندارممیگم شم ...
من باید قرص میخوردم
ولی قبول نکردم تو سن کم همچین قرصی بخورم
نگران نباش
۱۱۰ زیاد نیست
با یکم مراعات زود خوب میشی
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐