2777
2789
عنوان

همونم که پسر خاله م رفته بود زنه دو تا بچه بزرگ داره😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 26 پست
نه بابا چطوری خرج رو بده الان کارمند با مدرک یا شغل آزاد گیر کردم توی خرجشون اینکه دانشجو هستش با کا ...

الان که چند روزه قهر کرده رفته پسر خاله م 😑

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست میگیمیگم ب خاله م اینوبنظرت از سرش میوفته؟؟

اره اکثر مشاورا میگن مخالفت نکنین باهاشون چون لج میکنن ی سنگی بندازین جلو پاشون ب مرور از سرشون میفته 

مثلا سربازی بررو ماشین بخر یا ی چیزی بازم میگم الویت با مشاور رفتن باشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اره اکثر مشاورا میگن مخالفت نکنین باهاشون چون لج میکنن ی سنگی بندازین جلو پاشون ب مرور از سرشون میفت ...

مرسی عزیزم از راهنمایی ت

بیچاره خالت. راست میگن اونی که بچه نداره یه درد داره اونی که بچه داره هزار تادرد

اره 

شوهر خاله خیلی بدرد نخوره تنها امید خاله ام بچاهاش بودن اونم از این 

چند روزه ول کرده رفته 

بهترین راه اینه خالت قاطع مخالفت نکنه ک پسرش پرشور تر بشه بهتره ی سنگی بندازه جلو پاش بگه مثلا درست ...

خخ دقیقا ما آشنامون با پسرش این کارو کرد و هر چی اینا سنگ انداختن جواب نداد.. هر چی خونواده پسره طلسم گرفتن ک از هم سرد بشن زنه زرنگتر بود اون طلسم بدتری مینوشت و پسره رو آتیشی میکرد.. آخر سر اوکی دادن زنه هنوز عقد نکرده همش خونه مادره پسرس و جوری دعای محبت نوشته ک الان خونواده پسره برای بچه زنه مرتب جشن تولد و جشن تحصیل و هزارجور کوفت و زهرمار میگیرن.. هنوز ازدواج نکردن مادره ک مخالف سرسخت بود الان همه جا جار زده ک پسرم ازدواج کرده... خلاصه اگه زنه خبره باشه با دعا و طلسم کل خونواده و پسره رو میتونه خام کنه.. دیدم ک میگم.