الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره درست میگیمیگم ب خاله م اینوبنظرت از سرش میوفته؟؟
اره اکثر مشاورا میگن مخالفت نکنین باهاشون چون لج میکنن ی سنگی بندازین جلو پاشون ب مرور از سرشون میفته
مثلا سربازی بررو ماشین بخر یا ی چیزی بازم میگم الویت با مشاور رفتن باشه
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
بهترین راه اینه خالت قاطع مخالفت نکنه ک پسرش پرشور تر بشه بهتره ی سنگی بندازه جلو پاش بگه مثلا درست ...
خخ دقیقا ما آشنامون با پسرش این کارو کرد و هر چی اینا سنگ انداختن جواب نداد.. هر چی خونواده پسره طلسم گرفتن ک از هم سرد بشن زنه زرنگتر بود اون طلسم بدتری مینوشت و پسره رو آتیشی میکرد.. آخر سر اوکی دادن زنه هنوز عقد نکرده همش خونه مادره پسرس و جوری دعای محبت نوشته ک الان خونواده پسره برای بچه زنه مرتب جشن تولد و جشن تحصیل و هزارجور کوفت و زهرمار میگیرن.. هنوز ازدواج نکردن مادره ک مخالف سرسخت بود الان همه جا جار زده ک پسرم ازدواج کرده... خلاصه اگه زنه خبره باشه با دعا و طلسم کل خونواده و پسره رو میتونه خام کنه.. دیدم ک میگم.