2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گنگ حرف زدی

پسر خاله م ۲۰ سالشه میخاد با یه خانومه ازدواج کنه ۲ تا بچه بزرگ داده خانومه 

خاله م گفته نه اینم قهر کرده چند روزه رفته

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

فکر می‌کنه چون پولداره می‌تونه به نون و نوایی برسه اصلا بهش اهمیت ندید و نزارید این کار رو بکنه

برگشته میگه خرج رن و بچه زن رو کار میکنم میدم 😑😑

دیوونه شده 

برگشته میگه خرج رن و بچه زن رو کار میکنم میدم 😑😑دیوونه شده

ببین سه حالت داره یا همون چیزی که گفتم یا اینکه زنه میره زیر پاش یا اینکه پسره خودش اصرار می‌کنه و زنه اصلا خبر نداره در کل اهمیت ندید خودش متوجه میشه 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

ببین سه حالت داره یا همون چیزی که گفتم یا اینکه زنه میره زیر پاش یا اینکه پسره خودش اصرار می‌کنه و ز ...

ینی خودش میگرده خونه؟؟

نره بگیره زنه رو ؟؟

بهترین راه اینه خالت قاطع مخالفت نکنه ک پسرش پرشور تر بشه 

بهتره ی سنگی بندازه جلو پاش بگه مثلا درست تموم شد از خدامه بریم بگیریمش فعلا رفت و امد کنین تا بعد از سرش بیفته

اول و اول و اول با مشاور مشورت کنه خالت حتما کمک میکنه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

ینی خودش میگرده خونه؟؟نره بگیره زنه رو ؟؟

نه بابا چطوری خرج رو بده الان کارمند با مدرک یا شغل آزاد گیر کردم توی خرجشون اینکه دانشجو هستش با کار پاره وقت ته تهش خرج دو نفر رو بتونه بده به زور 

یه چیزی به خالت اینا بگو چیزای قیمتیشون رو جایی قایم کنن که پسرشون ندونه و اینکه خانوادش کاری نکنن بی توجه باشن بهش که مخالفت باعث نشه بدتر بره

کاربر قدیمی 🌹🌱 

بهترین راه اینه خالت قاطع مخالفت نکنه ک پسرش پرشور تر بشه بهتره ی سنگی بندازه جلو پاش بگه مثلا درست ...

اره درست میگی

میگم ب خاله م اینو

بنظرت از سرش میوفته؟؟

پسر 20 ساله مال ازدواج نیست حتی با دختر کم سن هم، 

کاری نمیشه کرد، خاله ت نهایت به مخالفت ادامه بده و بگه باید تا 25 سالگیت صبر کنی یا لیسانس بگیری 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی