2777
2789
عنوان

خانم سرایدارمون خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7555 بازدید | 145 پست
شما میگی سه بار من مورد دیدم کلا برای قهر خونه ی پدر نرفت مشورت هم نکردمستقیم طلاق گرفت بی مشورت پد ...

عزیزم نصف زنای این مملکت اگه پول و سرمایه و سرپناه داشته باشن مطمئن باش یه لحظه هم نمیمونن 

مشکل اینه دادگاه میگه برای اینکه بتونی طلاق بگیری فقط باید جیب منو پر کنی ، شوهره هم نمیگه هم تو خونه من زندگی کن هم برو درخواست طلاق بده همون موقع میندازتش بیرون 

مشکل اینه 

از دور خیلی راحته ولی واقعیت یه چیز دیگست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چهار عقد دائم و چهل صیغه ای همزمان که صیغه ای می تونه ساعت به ساعت تند تند عوض بشهحلال حلالحکم ...

بله خیلی قانون های خوبی داریم خیلی خوبن 😏

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست ادم چند سالشه و جنسیتش چیه خونه و اموال پدری هم مثل شیر مادر حلاله وقتی دریغ کردن از بچه شو ...

همه دریغ می کنن

همینجا روزی صد تا زن تاپیک می زنن دنبال پسر زاییدن هستن

امروز خانمه تاپیک  زده چهل سالم است  دو تا دختر دارم   در به در دنبال پسر زاییدن بود

فکر می کنی قصد داره اموالش را مساوی تقسیم کنه ؟؟ خیر 

پسر میاره که دم دخترهاش را بگیره  بندازه  بیرون  

همه ی دارایی را هم بده به پسرش

زن اشتباه می کنه به پدر و مادر این  مدلی دل ببنده

ایتقدر با این حرف ها روی ضعیف بودن زنها سرپوش نزاریدمحکم باشید هزار راه هستچرا موقع ازدواج جلوی ...

شرایط شما با شرلیط یه دختر تو روستا فرق میکنه 

تو روستا مثل شهر نیست 

مردم به شدت حرف در میارن مخصوصا برای زن بیوه 

شمایی که میگی زنا ضعیفن نفست از جای گرم بلند میشه 

عزیزم نصف زنای این مملکت اگه پول و سرمایه و سرپناه داشته باشن مطمئن باش یه لحظه هم نمیمونن مشکل اینه ...

من با ی جلسه میتونستم طلاق و حضانت ومهریه و نفقمو بگیرم

اما بخاطر بی سر پناهی نکردم

تاوان جوونی منو کی باید بده فقط خودم؟

پدرم ومادرم ؟شوهرم؟

اما فقط خودمم که دارم تاوان میدم فقط خودم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

من با ی جلسه میتونستم طلاق و حضانت ومهریه و نفقمو بگیرماما بخاطر بی سر پناهی نکردمتاوان جوونی منو کی ...

همینا هم خوب بودن اگه واقعاً می‌تونستی 

طلاقتو میگرفتی یه مدت میرفتی پانسیون بعد کار میکردی خونه اجاره میکردی 

همه دریغ می کننهمینجا روزی صد تا زن تاپیک می زنن دنبال پسر زاییدن هستنامروز خانمه تاپیک زده چهل سال ...

دقیقا همینه 

معمولا خانواده ها دختر رو فقط دلشون میخواد شوهر بدن خونه و زندگی و مال و اموال برای پسره ولی درست نیست و کاریش هم نمیشع کرد 

همینا هم خوب بودن اگه واقعاً می‌تونستی طلاقتو میگرفتی یه مدت میرفتی پانسیون بعد کار میکردی خونه اجار ...

شهر کوچیکم و۳تا بچه

اصلا امکانش نبود

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

شهر کوچیکم و۳تا بچهاصلا امکانش نبود

شاغلی؟

ایتقدر با این حرف ها روی ضعیف بودن زنها سرپوش نزاریدمحکم باشید هزار راه هستچرا موقع ازدواج جلوی ...

زندگی واقعی با شعار دادن  فرق داره عزیزم. شرایط همه که مثل هم نیس. هر کی بد بختی خودشو داره

ولی اسی زیاد بهش پول می دادید

الآن کارمند  دولت  بیست می گیره  مستاجر هم هست ماهی پونزده  باید بده برای اجاره خونه  مجبوره شغل دوم بگیره

این مرد هیز بهش سی می دادید خوب اجاره خونه هم نداشته

از بیکاری و پول زیاد  هیز  بازی  در آورده

شرم به تمام مردهای هیز

که زن را نابود می کنن 

شاغلی؟

خیر 

از بی پولی رفتم دادگاه تا یارانمو جدا کنم.اگه میزاشت کار کنم که غمی نداشتم