2777
2789
عنوان

خانم سرایدارمون خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7534 بازدید | 145 پست
شوهری که خراب باشه تو دادگاه کاریش ندارن فوقش میره میگه صیغه کردم و هزاران راه دیگه هست که مردا تبرع ...

با زن شوهردار صیغه خونده؟؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
دور از جون شاید یتیم بودباید زن بتونه رو پای خودش وایسته

باتوجه به حرف استاتر من این حرف وزدم گفت خانوادش حامیش نبودن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بهتر بود خانواده ی خودت را نفرین کنیما که دقیق نمی دونیم پدر و مادر اون زن چجوری بودن؟؟من مورد ...

دیگه اونی که شما میگی اونجوری بوده قرار نیست همه مثل هم باشن که 

بله روزی هزار بار نفرینشون میکنم که هیچ کاری نمیکنن 

قسم خوردم یه روز مستقل میشم طلاق خواهرمو میگیرم میریم باهم زندگی میکنیم 

گور بابای خانواده ای که فقط زاییدن و انداختن بیرون 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اسی ساختمون شما چند واحد داره که سرایدار دارید؟؟ماهی چقدر بهش می دید؟؟چجوری آدم قابل اعتماد پیدا ...

30 واحده 

از هر واحد یه تومن میگرفت ماهی 30 تومن داشت 

این ظاهرا میشده فامیل همون کسی که کل ساختمون رو ساخته 

با زن شوهردار صیغه خونده؟؟

اونو نگفتم منظورم اینه هزارتا راه واسه تبرعه کردن مردا هست قربونش برم قانونمون قانون جنگله مردا هر غلطی کنن تهش یه راه واسه نجاتشون هست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اونو نگفتم منظورم اینه هزارتا راه واسه تبرعه کردن مردا هست قربونش برم قانونمون قانون جنگله مردا هر غ ...

ی حرف قشنگی هست که میگه هیچ جرمی اتفاق نمی افته مگر اینکه یک زن مرتکب شده باشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

شوهری که خراب باشه تو دادگاه کاریش ندارن فوقش میره میگه صیغه کردم و هزاران راه دیگه هست که مردا تبرع ...

اولا قانونا مرد متاهل نمی تونه صیغه کنه 

بعدم این با زنی بوده که شوهر داشته 

اره این جوری که من فهمیدم زنه خانواده ش پشتش نبودن

اولا قانونا مرد متاهل نمی تونه صیغه کنه بعدم این با زنی بوده که شوهر داشته اره این جوری که من فهمیدم ...

پس این همه متاهل میرن زن صیغه میکنن چیه؟

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اولا قانونا مرد متاهل نمی تونه صیغه کنه بعدم این با زنی بوده که شوهر داشته اره این جوری که من فهمیدم ...

کلی گفتم 

مردا هر غلطی کنن تهش تبرعه میشن 

ی حرف قشنگی هست که میگه هیچ جرمی اتفاق نمی افته مگر اینکه یک زن مرتکب شده باشه

ایتقدر با این حرف  ها روی ضعیف بودن  زنها  سرپوش نزارید

محکم باشید 

هزار راه هست

چرا موقع ازدواج  جلوی پدر و مادر نمی ایستید بگید قصد ازدواج ندارید؟؟

چرا هر چی شوهر گفت گوش می دید؟؟

چرا خانم سرایدار با بچه اش نرفته روستا؟؟؟

می رفت روستا می گفت  با مرد خ ر ا ب نمی تونم زندگی کنم

پس این همه متاهل میرن زن صیغه میکنن چیه؟

میگه مردا زنای متاهل نمیتونن صیغه کنن