2777
2789

خانوما من یک تخت دو نفره دارم که کلا ۶ ماه یا کمتر استفاده شده و کاملا نو هست میخوام توی دیوار بزارم به نظرتون چه قیمتی بزارم ؟ 

پایین تخت یک باکس داره که کلی وسایل میگیره و حالت پافه که بهش وصله

یک خوشخواب طبی فنری هم هست 

الان یه عکس شبیه تاج تختم میزارم

به نظرتون تخت و خوشخواب رو باهم چه قیمتی بزارم ؟ 

اصلا به نظرتون بفروشم یا نه ؟ 

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

چون جدا شدم میخوام تخت رو بفروشم بنظرتون بفروشم یا نگه دارم ؟ 

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

یعنی دوباره قرار نیس ازدواج کنی؟!

این اشتباهو نکن

اطرافیانم هر کی جدا شد جهازشو یا نیاورد یا فروخت فوری

بعد پشیمون شد چون میخواست ازدواج کنه از صفر جهاز خرید....

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوباره قرار نیس ازدواج کنی؟!این اشتباهو نکناطرافیانم هر کی جدا شد جهازشو یا نیاورد یا فروخت فور ...

من دیگه از ازدواج میترسم و به هیچوس نمیتونم اعتماد کنم کلا دیگه قصد ازدواج ندارم مگه اینکه یکی واقعا خوب باشه که نیست 

کل وسایل رو نفروشم ؟ ولی به نظرم تخت رو بهتره بفروشم حتی اگه بخوام برم تنها مستقل زندگی کنم از تخت خوشم نمیاد

من دیگه از ازدواج میترسم و به هیچوس نمیتونم اعتماد کنم کلا دیگه قصد ازدواج ندارم مگه اینکه یکی واقعا ...

میخوای تخت رو بفروش گلم

ن کل وسایلت رو نه

این حرفی ک نمیتونم و نمیخوام دیگه ازدواج و اعتماد کنم حرف همه اوناییه ک تازه جدا شدن بذار حداقل ۶ ماهی بگذره و بعد کم کم ب زندگیت فکر کن

اصلا خودتو محدود نکن ک دیگه باید مجرد بمونم

میخوای تخت رو بفروش گلمن کل وسایلت رو نهاین حرفی ک نمیتونم و نمیخوام دیگه ازدواج و اعتماد کنم حرف هم ...

آخه واقعا فکر میکنم ازدواج یه ریسکه وقتی آدم تنها راحت تره چرا خودشو اسیر یکی کنه که هیچی از زندکی مشترک حالیش نیست 

۵ ماهه رسما جدا شدم و دو سال و نیمه جدا زندگی میکنم ولی اصلا به ازدواج مجدد فکر نکردم واقعا میترسم فک میکنم حتی یگ مرد خوب هم پیدا نمیشه 

یه سوال  اگه کل وسایل رو بفروشم و با پولش طلا بخرم ضرر میکنم؟؟ چون برای وسایل جا ندارم‌...

آخه واقعا فکر میکنم ازدواج یه ریسکه وقتی آدم تنها راحت تره چرا خودشو اسیر یکی کنه که هیچی از زندکی م ...

ن خب طلا بخری ک عالیه