2777
2789
عنوان

سالگرد برادرم بود شوهرم ی چیزی گفت دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 92 پست
حتما تالار و کارهای عروسی رزو کردن کنسل شدن اینل هزینه داره.فقط مگه خواهرشوهرتون تصمیم گیرنده بوده ب ...

ن عزیزم اصلا تالار نگرفتن تو خونه بود.من بحثم الان حرف شوهرمه.من از سرناراحتی گفتم اون باید این موضوع رو پیش میکشید؟بعدم خداکنه هرگز نبینین صاحب عزا جز به جز همه چیو دقت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالب هستین بعد 5 ساااال اونم بعد یه هفته همسرتون برگشتن واقعا موقعیت سنج بودین با گفتن این حرف ...

نرخ بی درکی ام همینطور.میگم امروز تمام خاطرات ۵سال پیش تداعی شد.امیدوارم هیچ وقت جای من نباشید و درک نکنید این حالو.بعدم بحث من الان حرفیه ک شوهرم زده

نرخ بی درکی ام همینطور.میگم امروز تمام خاطرات ۵سال پیش تداعی شد.امیدوارم هیچ وقت جای من نباشید و درک ...

درک 😐

شما احتیاج به روانشناسی دارین 

خود آزاری دارین 

نمیتونید از زندگی لذت ببرید 

دنبال سوژه هستید برای ساب آسایش خودتون و دیگران 

حرف همسرتون در ادامه حرفای شما اومده 

ایشون با اون خستگی که داشتن به ذهنشون خطور نمیکرد 

قبول کنید اشتباه کردید و سعی بر اصلاح خودتون بکنید 

تا اطرافیان رهاتون نکردن

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دختر قشنگ این حرفها و انتظارات کلیشه ای رو بزار کنار.این زنجیره گلایه های و انتظارات بیهوده رو پاره ...

خیلی قشنگ گفتی، قبل از مرگ و در زمان حیات مهمه که ما با سایرین چه رفتاری داشته باشیم. اینکه دلشون رو نرنجونیم خیلی خیلی مهمه. حالا بیا بعد از مرگ طرف، یکسال لباس سیاه به تن کن، خودت رو از هر لذتی محروم کن چه فرقی برای اون عزیز سفر کرده داره؟!

کار خواهرشوهر ایشونم درست نبوده زن برادر یکی از اعضای خونواده محسوب میشه. اگر قرار بر اینه که کینه و دشمنی بوجود نیاد باید خانواده شوهرشون با عقب انداختن عروسی بطور غیر مستقیم این پیام رو به عروسشون میدادن که ما هم در غم شما شریکیم.نه اینکه مجلس بکوب و برقص راه بندازن این موضوع دلی هر داغداری رو به شدت آزرده میکنه

درک 😐شما احتیاج به روانشناسی دارین خود آزاری دارین نمیتونید از زندگی لذت ببرید دنبال سوژه هستید برا ...

توان بحث باشمارو ندارم.لطفا تاپیک رو ترک کنید یا ریپلای نکنید.ممنونم

خیلی جالب هستین بعد 5 ساااال اونم بعد یه هفته همسرتون برگشتن واقعا موقعیت سنج بودین با گفتن این حرف ...

چقد تلخ حرف میزنین. مرگ برادر چیزی نیست ک آدم فراموش کنه یا داغش سرد بشه. آدم هر لحظه و هرجا ممکنه یادش بیوفته. مخصوصا ک ایشون میگن سالگردش بوده. حرف این خانم اینه ک انتظار دلداری از همسرش داشته ن اینکه بیشتر بهش عذاب وجدان بده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خیلی قشنگ گفتی، قبل از مرگ و در زمان حیات مهمه که ما با سایرین چه رفتاری داشته باشیم. اینکه دلشون رو ...

عزیزم آیا من گفتم ترک دنیا کردم؟گفتم زندگی نکردم؟بهتره ی چیزایی رو عادی سازی نکنیم.هرچیزی حرمتی داره اصلا جدا از اون یکسری چیزارو انسانیت مانع میشه آدم انجام بده.بازم میگم امیدوارم حالمو درک نکنید.خیلی زیاد وعجیبه ک حداقل سالی یک روز برای عزیزترینم ب سوگ بشینم؟

والا خانواده شوهرت خییییلی بیشعور بودن اونام توشون مرگو میر هست بالاخره حتما جبران کن ولی دقت کردم تو کامنتات همش خودتو توجیح میکنی ک من ناراحت بودم ۵سال پیشو پیش کشیدم 

نباید میگفتی وقتی گفتی اونم ی حرفی زده ک خواهرشو توجیح کنه 

رابطه جنسی تو فرهنگ مام همینه تا چهلم کسی انجام نمیده ولی فرهنگ غلطیه 

عمه من جوونش فوت کرد شوهر عمم ریشاشو قبل ۴۰ زد چون صورتشو اذیت میکنه میخاروند خواهرا پر مو بود صورتشون قبل ۴۰ بند انداختن چون مجبور بودن برن سرکار ولی هیچ کدوم اینا چیزی از داغشون کم نمیکرد 

چقد تلخ حرف میزنین. مرگ برادر چیزی نیست ک آدم فراموش کنه یا داغش سرد بشه. آدم هر لحظه و هرجا ممکنه ی ...

درسته اصلا نمیدونم چطور میتونن انقدر از دست دادن عزیز رو اینطوری عادی جلوه بدن.من تمام روزای سال ک اینطور نیستم.حتی دیروز کلی رقصیدم.ولی امروز تداعی کننده بدترین روز زندگیم بود

چقد تلخ حرف میزنین. مرگ برادر چیزی نیست ک آدم فراموش کنه یا داغش سرد بشه. آدم هر لحظه و هرجا ممکنه ی ...

حقیقت تلخه 

سوگ هر چه طولانی تر بشود روان و جسم و زندگی انسان و تحت الشعاع قرار میده 

مخصوصا اگر فرد به دلخواه خودش ادامه بده 

الان میشه لحظات شادی با همسرشون داشته باشن 

اما به تلخی میگذره..... 

من دلم میسوزه چون خود ایشون اذیت نیشن 

اطرافیان نهایتا دنبال راه فرار میگردن 

دو روز دنیا باید عاقل بود 

در ضمن مخاطب من شما نبودید 

هر تاپیکی پست منو دیدین لطفا نادیده بگیرید 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حقیقت تلخه سوگ هر چه طولانی تر بشود روان و جسم و زندگی انسان و تحت الشعاع قرار میده مخصوصا اگر فرد ب ...

عزیززممممم سالی یکرووووز ک میتونم عزاداری کنممممم.خواهش میکنم کامنت نذارید لطفا🙏

حقیقت تلخه سوگ هر چه طولانی تر بشود روان و جسم و زندگی انسان و تحت الشعاع قرار میده مخصوصا اگر فرد ب ...

توی امضات بزن من تحمل نظرات دیگرانو ندارم تا کسی تورو مخاطبش نکنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عزیززممممم سالی یکرووووز ک میتونم عزاداری کنممممم.خواهش میکنم کامنت نذارید لطفا🙏

خود دانید 

همیشه طوری باشید دیگران مشتاق زندگی و صحبت با شما باشن