2777
2789
عنوان

سالگرد برادرم بود شوهرم ی چیزی گفت دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 92 پست
توفرهنگ ما هردو مسئله مهمه.ولی کلا ربطی ب فرهنگ هم نداره برمیگرده ب انسانیت.منی ک تو خانواده اوناام ...

حتما قرار گذاشته بودن و تالار گرفته بودن....اگر این کارو میکردن لطف بود ولی وظیفه ای نداشتن.من فهمیدم مردها برعکس ما زنا از شخم زدن گذشته خوششون نمیاد ...کار درستی نکردی

گفتم که حرف شوهرت هم بد بود 

رابطه زن و شوهر که هوس نیست رابطه سالم و ارامش دهنده اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان ؟امروز؟اون ک حال بدمو دید

شوهرت رفت عروسی؟

پاگشا کردی؟

کادو دادی؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اول اومدم به همسرتون یه چیزی نثار کنم بعد دیدم اکثر مردا حرف زدن شون همینه.. واقعا درک ندارن که اون لحظه با یه جمله ی لطیف می تونست غمتو بشوره‌..  بعدم خدایی عروسی اون دوطرف تحت کنترل همسر شما نبوده! من همسایم فوت کرد، چهارمش دختر متوفی عقد کرد!!!

۵ سال پیش چه ربطی به چهلم برادرت داره؟حالا بعد یه سال چرا عروسی خواهرشو پیش کشیدی؟برای بردار مرحومتو ...

عزیزم ۵سال پیش برادرم فوت شدن.خواهرشوهرم همون ۵سال پیش تا چهلم صبر نکرد و عروسی گرفت.ی چیزایی حرمت داره

از کی انقدر همه اپن مایند و روشن فکر شدن

امیدوارم درک نکنید 

بیخیال 

ما رسم داریم بعد چهل هر عروسی اینا شد بگیرن کار خوبی نکردن بلاخره فامیل دور نبود که 

ولی رابطه رو بیخیال خودت عذاب نده من همسرم پدربزرگش فوت کرده خیلی بهم نیاز داشت خیلی از تهران ک رسید عین بچه تو بغلم گریه میکرد و آخرشم..

دلیل نمیشه اصلا 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عزیزم ۵سال پیش برادرم فوت شدن.خواهرشوهرم همون ۵سال پیش تا چهلم صبر نکرد و عروسی گرفت.ی چیزایی حرمت د ...

افرین ....پنج سال پیش بوده .همون موقع چرا گله نکردی .......اگرم خواستی به روشون نیاری فراموش کن .

گذشته رو شخم نزن بعد 5سال

❤️

عزیزم حق داری ناراحت باشی غم عزیزخیلی سخت

ولی زندگی کردن تو گذشته کمکی به امروزت نمیکنه

پیش کشیدن گذشته باعث کدورت میشه 

انتظارت از اطرافیانت کم کن خوشحال تر زندگی میکنی

منظورم خواهرهمسرت که عروسی گرفته 

رها کن گذشته رو 

نمیگم آسون 

ولی هرچی بچسبی به گذشته امروزم زندگی نمیکنی

حال روحی ت بد میشه،

وجود برادرت برای تو مهم بوده  

ولی همسرتم به بودن تو نیاز داشته 

حس لجن برای رابطه باهمسر 

رابطه زناشویی یک رابطه مقدس 

خودت برای زندگی وزنده بودن داری سرزنش میکنی؟

اسی من ی دوستی دارم بعد از چندسال ازدواج چندبار سقط کردن بچه دار شد وقتی بچش دوسال و نیمش بود تو ی تصادف از دست داد چند وقت بعدش خبرش پخش شد که بارداره ،،، زندگی همینه خوب و بد باهمه و باید ادامه پیدا کنه،،، 

شاید اگه رابطه نداشتین اتفاقات بدتری میوفتاد پس بهش فکر نکن 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عزیزم ۵سال پیش برادرم فوت شدن.خواهرشوهرم همون ۵سال پیش تا چهلم صبر نکرد و عروسی گرفت.ی چیزایی حرمت د ...

حتما تالار و کارهای عروسی رزو کردن کنسل شدن اینل هزینه داره.فقط مگه خواهرشوهرتون تصمیم گیرنده بوده به بهم بزنه.همسرشم بوده 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

مگه مسی میمیره نباید کسی تا وهلم رابطه داشته باشه؟

یا چون برادر شما فوت شده نباید خواهر شوهرت عروسی میگرفت؟

تا سال برادرت صبر میکرد از کجا معلوم بکی دیگه نمیمرد؟

قرار بود اون همینجور ب خاطر مرگ یکی عروسی نگیرن؟

ناراحتی حساس شدی

ولی شاد و شیون باهمه

این بازی روزگاره

بپذیرش و بهش فک نکن

اینا همش بازیه چ مردن چ عروسی کردن 

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

خیلی جالب هستین 

بعد 5 ساااال اونم بعد  یه هفته همسرتون برگشتن 

واقعا موقعیت سنج بودین با گفتن این حرفا 

چه حوصله ای دارین 

حالا خوب شد؟ 

همین و میخواستید این حرف و بشنوید؟ 

حالام چه کشش میدین

نرخ بیکاری تو مملکت ما کلا بالاست

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد