2777
2789
عنوان

وقتی ازش فاصله گرفتم اصلا

114 بازدید | 15 پست

از صبحه ی نفسسسس راحت کشیدم دیگه استرس ندارررم از این که الان داره بهم دوروغ میگه یا راست دیگه برام مهم نیست الان تلگرام آنلاین با کی چت میکنه نکنه الانم با یکی از همون دخترا چت میکنه 

دیگه نیست که بخواد تو صفحه چت من آف و آن بشه و من بگم باز کی اولویتته

دیگه تموووووم شد 

امروز داشتم با ی دختر حرف میزدم که همزمان به 7 نفر صحبت می‌کنه همه رو گذاشته تو آب نمک خودش

اگر دیدی همچین رفتارهایی داره فرار کن ازش اصلا لایق حس قشنگ تو نیست 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز داشتم با ی دختر حرف میزدم که همزمان به 7 نفر صحبت می‌کنه همه رو گذاشته تو آب نمک خودشاگر دیدی ...

پس منم تو آب نمکش بودم خودم حس میکردم . ی وقت ها گرررم گررم رفتار میکرد ی روز خیلی معمولی و عادی انگار ن انگار اون بود .

پس منم تو آب نمکش بودم خودم حس میکردم . ی وقت ها گرررم گررم رفتار میکرد ی روز خیلی معمولی و عادی انگ ...

چن وقته تو رابطه ای باهاش ؟ جدی هست ؟ اومد خواستگاریت؟ و ..

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

چن وقته تو رابطه ای باهاش ؟ جدی هست ؟ اومد خواستگاریت؟ و ..

۷ ۸ ماه نزدیک یک سال 

نه اصلا ببین اصلا با این رفتاراش من حتی جرئت نکردم سر یه قرار باهاش برم چون دو دل بودم که این آدم مناسب هست یانه ولی همزمان بهش دلبسته و وابسته شده بودم

خب پس دیگه دکمشو بزن ولش کن

ببین الان ک گفتی این دختره همزمان ۷ نفرو تو آب نمک  داشت.

من خدا شاهده از این که ریپلای ی پسرو تو همین سایت یا مثلا اینستا جایی جواب بدم عذاب وجدان میگرفتم 🥲

پس منم تو آب نمکش بودم خودم حس میکردم . ی وقت ها گرررم گررم رفتار میکرد ی روز خیلی معمولی و عادی انگ ...

ببین برامنم دقیقامثل شمابود. یه ماهه کات کردم راحت شدم. خیلی بهش وابسته شده بودم ولی دیدم براش مهم نیستم کات کردم. حالاسه ساعتم شده آنلاینه توواتساپ بعدبرامن وقت نداشت. کارِ خوبی کردی. گم شن عوضیا

ببین برامنم دقیقامثل شمابود. یه ماهه کات کردم راحت شدم. خیلی بهش وابسته شده بودم ولی دیدم براش مهم ن ...

وای حق گفتی بمولا . وقتی با پیج فیک امتحانش کردم خدا شاهده زیر ی ثانیه جواب میداد مثل عقاب سین میزد و تند تند اسم پیج فیک صدا میزد میگفت کجایی

همش تو تلگرام آنلاین بود

بعد تو صفحه چت من آف و آن میشد ی دیقه نمیمونه

ولی میگفت عاشقتم میمیرم برات و این چرت پرتا 

ببین من کنکورم رو بهونه کردم و رفتم ولی هنوز زنگ میزنه چیکار گنم؟