2777
2789
عنوان

خسته شدم از این همه خشم و نفرت

60 بازدید | 4 پست

اونقدر نسبت به پارتنرم خشم دارم،دارم هردومونو میسوزونم پارتنرم یکی از کشورای اروپایی زندگی میکرد هرشب از دوست دختر قبلیاش میگفت از عشقش قبلیش و براش گریه میکرد میگفت بخاطر من جونشو فدا کرده و فلان و دخترایی که وضعشون خوب بود رو غیرمستقیم میکوبید تو سرم بعد میگفت نه تو اشتباه برداشت کردی،گفت میام ایران ترک شیراز بود گفت بیا دیدنم گفتم تو بیا شهرمون گفت من نمیتونم گفتم مشکل جسمی داره سختشه گفتم باشه من میام خانوادم گفتن نرو تنها گفتم میرمممم و رفتم پیشش گفت بیام استقبال؟گفتم نه و از خدا خواسته نیومد بعدش رفتم خوابگاه گفتع بود برات جا میگیرم اما ده روز خوابگاه موندم فقط و فقط پول دوشب خوابگاهم داد و شبا میومد دنبالم گاهی ۱۱ گاهی ۱۲ حتی میرفتیم شام و نهایتا بعد ۲ ساعت برمیگشتیم خیلیم عجله داشت برسه انگار میترسید زن نداره ولی یچیزی هست درموردش مشکوکه بارها جدا شدم گفتم زنگ نزن بازم نمیتونه یه هفته نشده زنگ میزنه،بهم میگفت اکسم بی توقع بوده درحالیکه ارشد داشت پولدار بودن خوشگللل بود و فلان ولی براش طلا کادو میخریده اما به من میگفت پول پرست نمک نشناس،من ۶۰ تومن دادم عمل زیبایی یه قرون نداد یع شاخع گلم تاحالا بهم نداده منظورش از پول پرست چیه نمیفهمم بهمم میگفت تو پدر نداری نمیدونی محبت پدر چیه اکسم پدرشو خیلی دوست داشت مخالفت کرد بهم ندادنش اونم رو حرف پدرش حرف نزد همزمان با من با دوست دختر قبلیشم گاهی حرف میزد ولی به من نمیگفت گفته بود دختریه عاشقمع ولی من ازش خوشم نمیاد نمیخوامش ولی همش میاد سمتم چیکار کنم خودمم دوسش دارم هنوز اما میدونم مرد زندگی ازش درنمیاد خودمم عیب جسمی دارم

از اول تا آخرش رو خوندم فقط یه جمله به ذهنم رسید ،قدر خودت و جوونیت بدون خودت رو حروم نر جماعت نکن

ممنونم که وقت گذاشتی خوندی عزیزم💋،من ۲۸ سالمه تا این سن دوست پسر نداشتم از بچگیم هم یتیم بودم نه پدر داشتم نه مادر گزینه ازدواج ندارم فامیلی ندارم تو کوچه خیابون یا مجازی هم دنبال ازدواج نیستن ولی این خیلی خوب بود خیلی پیگیرم بود اولین کسی بود عاشقش شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم که وقت گذاشتی خوندی عزیزم💋،من ۲۸ سالمه تا این سن دوست پسر نداشتم از بچگیم هم یتیم بودم نه پد ...

همین که دست میزاره رو نقاط حساست یعنی خودش پر عیبه‌ که می خواد بپوشونه عزیزم .داره اعتماد به نفست پایین میاره با حرفاش ،بعد اون ماجرای دخترا هاشم هستن هم الکیه .باور کن اون جور که میگه نیست 

همین که دست میزاره رو نقاط حساست یعنی خودش پر عیبه‌ که می خواد بپوشونه عزیزم .داره اعتماد به نفست پا ...

میدونم آب و تاب میده به همه چی که من دست زیر بگیرم،یه دختر ترک بود ۲۳ ساله خوشگل بود واقعا بلاگر بود بهش معرفی کردن گفت پیج یه میلیونی داره عکسمو دیده ذوق کرده قرارداد ۸۰۰ میلیونی میبنده بعد آشنا شدن گفت دختره بچست نمیخوام بعد امسال اومد گفت او دختره که خیلی خوشگل بود اون زمان ازم یه میلیارد و نیم پول خواسته که خودش و پسرخالش قاچاقی بیان پیشه من و پیجشم ۵۰ هزارتاییه درآمد خاصی نداره اینم دیگه قطع رابطه کرده باهاش هرچند میرفت عکساشو میدید برای من میفرستاد انقدر بیشعور بود بعد میگعت دختره ازم خواهش کرده باهاش کات نکنم گفته منتظر می مونم قانونی منو ببری پیش خودت ولی کات کردم