2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع جدایی هم رفتم از فرمانداری اقدام کردم یارانه دخترمو هم به حساب خودم میریختن الان ۴ ساله

اما این ماه بدون اینکه ما دخالتی داشته باشیم خودشون یارانه من و دخترمو انتقال دادن به حساب همسرم که هنوز به طور قانونی ثبت طلاق نشده

آره این ماه برا بعضیا این طوری شده چند روز پیشم یه نفر اینجا همین موضوعو تاپیک زده بود.

من همسرم الان ۴ سال و خورده جدا هستیم حکم طلاقمم اومده تو ۱ ۲ ماه آینده قطعی میشه و ثبت میشه

اما من الان ۱۰ ساله خودم سرپرستم هیچ وقت یارانه رو به حستب همسرم نزده بودم‌این ماه خودشون سر خود اینجوری کردن

ینی بدون اینکه شما کاری کنین هم یارانه خودت هم‌مال داداشتو به حساب همسرت زدن؟

آره ولی فقط مال منو

مال داداشم قطع کردن براش پیام رفته برو ثبت نام کن جدا

البته دختر خالم هم ازدواج کرده بود یکسالی میشد اونم زیر نظر خونوادش بود این سری قطع کردن بردن زیر نظر همسرش بدون اینکه خودش اقدام کنه 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن