fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 عنوان کاربری محترم ella84 177 بازدید | 10 پست مشکلاتش و اینا از دیشب داره سر یه موضوعی تاپیک میزنه میخواستم بهت بگم عزیزم شما کار اشتباهی نکردی بنظرم .آنقدر حرص نخور فقط برام عجیبه چرا بعضی تاپیکامون شبیهه😂🥲@ella84 تو تاپیک های دیشبم بهت گفتم کار بدی نکردی که داری خودت رو این قدر ناراحت میکنی میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ 1404/08/09 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 نصف متنم حذف شده داشتم میگفتم که تاپیک ها و مشکلاتش تقریبا مثل منه میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
افعی_تهران_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3246 ساییدمون اینقدر تاپیک زد درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس :):
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 ساییدمون اینقدر تاپیک زد واییی اره از دیشب همش تاپیک هاش رو میبینن میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10673 الان دیدم تاپیکشون را چقدر گوگولی😅😍 آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ella84 عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 3270 الان دیدم تاپیکشون را چقدر گوگولی😅😍 عزیزم میشه تو تاپیکم نظر بدین ؟ کارم غلط بوده
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 من هنوز در عذابم چرا آخه کار خاصی نکردید بنظر من میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10673 عزیزم میشه تو تاپیکم نظر بدین ؟ کارم غلط بوده باشه عزیزم حتما🙏🏻❤️ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10673 عزیزم میشه تو تاپیکم نظر بدین ؟ کارم غلط بوده تاپیک آخرتون عزیزم؟ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨