2777
2789

عزیزان روند تدریس ریاضی تو مدرسه ی فرزندتون چطوریه ؟ بخصوص اگر راهنمایی باشه 

معلم فقط متن کتاب رو تدریس میکنه و سوالات کتاب رو حل میکنه ؟ یا اینکه در کنارش جزوه و سوالات اضافی میگه ؟

ما برای کارآموزی که میریم مدرسه برا جفت پایه های هفتم و هشتم معلمه با عجله فقط کتابو میگه درحالی که من یادمه خودم مخصل بودنی اکثرا معلم جزوه میگفت

برا همون میخوام بدونم روال اصلی کدومه و از نظر شماها چه مدلی بهتره تو یادگیری بچه هاتون؟

❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه سال پیش راهنمایی بودم امسال سال اول دانشجوییم هست. سمپاد درس میخوندم معلم ریاضی خودش درس میداد ...

منم چون خودم سمپاد بودم دقیقا با همین روال اومدم 

الان تو کارآموزی شوکه شدم که میبینم معلم تعریف کتابو میگه بعد بدو بدو تمریناشو حل میکنه 

حتی یه کلمه از خودش نمیگه ، البته مشخصه وقتم نمیکنه از بس بچه ها ضعیفن توی درس 

❤️‍🩹

من دوتا دختر پایه هفتم و هشتم دارم 

کتاب حل می‌کنند چندین جزوه های قطور در سبک های مختلف هم دارند البته تیز هوشان هستند 

در واقع مطالب کتاب پیش پا افتاده ترین مباحثی هست که وقت میذارند براش 

دخترم که پایه هفتم هست سوالات هشتم نهم دارند حل می‌کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کتاب رو درس میدن.که به نظر من کافی نیست.من هر سال مجبورم خودم تو خونه کلی نکات اضافه و تمرین بگم به ...

کتاب اصلا کافی نیست 

ولی سطح بچه هام پایینه . من تو نمونه دولتی کار آموزی میرم بعد میبینم بچه های هشتم دو ضربدر 7 رو بلد نیستن حتی 

معلم فقط خودشو میکشه تا سوالات راحت کتابو تفهیم کنه 

اصلا زمان برا چیز دیگه نمیمونه 

ولی با صرفا کتاب خوندن بچه ها اینطوری شدن دیگه... یه آموزش خوب داشتن که لنگ جدول ضرب نبودن

❤️‍🩹

من دوتا دختر پایه هفتم و هشتم دارم کتاب حل می‌کنند چندین جزوه های قطور در سبک های مختلف هم دارند الب ...

با این تفسیر

به نظر شما بهتر نیست تو مدارس دیگم معلما بیان خودشون جزوه و مثال بدن به بچه ها و درس هر جلسه تموم شد بگن چه تمریناتی از کتاب حل بشه و اخر سر کتاب رو فقط رفع اشکال کنن؟

❤️‍🩹

با این تفسیربه نظر شما بهتر نیست تو مدارس دیگم معلما بیان خودشون جزوه و مثال بدن به بچه ها و درس هر ...

قطعاً که بهتر هستش 

اکثر مدارس که مدیریت نظارت بهتری دارند جزوه دادن اجباری هستش یعنی در جلسات انجمن اولیاء اعلام می‌کنند 

که سبک آموزشی ما به این صورت هستش که میبایست در کنار کتاب جزوه هم جهت پیشرفت و یادگیری بهتر تهیه بشه 

و کار میکنند بعنوان تکلیف دو صفحه به بچه ها بعنوان مشق داده میشه حل می‌کنند سر کلاس از بچه ها میخوان که بیان پای تابلو سوالات را حل کنند و رفع اشکال میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کتاب اصلا کافی نیست ولی سطح بچه هام پایینه . من تو نمونه دولتی کار آموزی میرم بعد میبینم بچه های هشت ...

اره سطح بچه ها پایینه.ورقه های امتحانی بچمو که چک میکنم واقعا خندم میگیره.سوالا اونقد سطحشون‌پایینه.همونم دخترم میگه مامان جز من کسی بیست نشدا.بالاترین نمره مثلا ۱۶ بود ۱۷ بود😐زمان ما معلم یه سوالایی میداد اصلا آدم از حل کردنشون لذت میبرد.جزوه کامل،سوالات مفهومی وسخت.

اینا اثرات امورش انلاینه دیگه.هشتم نهمای الان دوم سومای زمان کرونان که جدول ضربو آنلاین امتحان دادن

اره سطح بچه ها پایینه.ورقه های امتحانی بچمو که چک میکنم واقعا خندم میگیره.سوالا اونقد سطحشون‌پایینه. ...

اره دقیقاا

سطح تدریسم پایین اومده . آزادی معلم در تدریسم پایینه 

نتیجش شده یه فاجعه 

گزارشمو کسی ببینه تعجب میکنه . تو کلاس هفتم از سوالات کتاب امتحان گرفته شد از 35 نفر 4 نفر 20 شدن یه نفر 18 

بقیه بین 10 الی 13 و حتی 3 نفر صفر مطلق گرفتن...

❤️‍🩹