2777
2789

خب رابطه ماهفته ای دوسه باره من باردارهستم وهمیشه رابطه داشتیم .چندروزی بودش مشغله واکارزیادداشتیم هردومون شاید ۴یا۵روزمیشدرابطه نداشتیم دیشب قبل اینکه بیادش رفتم حموم وارایش واماده شدم وقتی اومدش روتخت گفت چراتواینجوری مردی که منتظره همیشه من اینجوری باشم گفتم منظورت چیه گفت بارداری دیگه ضررداره رابطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه بده ادم تر تمیز باشه

اولا ک حرف درستی زده 

چون بارداری حساس شدی خیلی مردا هستن درک اینو ندارن تو همین سایت خوندم 

اما تو ازم حموم برو ب خودت برس در طول روز اگر بازم تکرار کرد بگو کاری ب تو ندارم برای دل خودمهه

جان منی❤️

همیشه قبلش ی آمادگی بده مثلا ی رمزی براخودتون بزارین تو خنده و شوخی بهش بگو ببین مزه دهنش چیه بعد برو برای مقدمات و اصل مطلب

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤