2777
2789
چه با مزه😂😂

بعد جالبیش اونجاست شب هر ۳تا بچه هام ردیف میشن تواتاقم  برای خواب😂 میترسن اون شب

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اونا دلشون خوشه. ما دلخوشی نداریم و از هررر فرصتی برای شاد کردن خودمون استفاده میکنیم

اوهوم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من به خاطر دل خودم جشن میگرم هر جشنی رو چه هالوین یه هر جشن دیگه

بعله صد درصد 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

این بچه ها چرا اینجورین دوست دارن فیلم ترسناک نگاه کنن بعد موقع دیدن چشاشون رو می‌بندن بعد حالا بیا ...

افرررین😂😂😂بخدا هی میگم خب نگاه نکنید!! میگن نه ما دوس  داریم نگاه کنیم😂😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
افرررین😂😂😂بخدا هی میگم خب نگاه نکنید!! میگن نه ما دوس داریم نگاه کنیم😂😂😂😂

منم بچه بودم اینجوری بودم مامانمم نمیذاشت فبلم ترسناک نگاه کنم یواشکی نگاه میکردم شب از ترس یواشکی میرفتم بین مامان بابام میخوابیدم😂😂😂

من اینقدر پایه ام دخترهای فامیل به دخترم میگنن خوشبحالت کاش مامان منم اینجوری بود ببین یه وقتایی شوه ...

منم🤩 و جالبه هم سن شما هستم🤩۳تا ۱۲ساله دارم

افرررین😂😂😂بخدا هی میگم خب نگاه نکنید!! میگن نه ما دوس داریم نگاه کنیم😂😂😂😂

منم میگم می‌ترسین نگاه نکنید میگن بخدا نمی ترسیم بعد میفهمم جیش دارن از ترس نمی‌رن من بدبخت تا یه هفته باید نوبتی براشون وایستم پشت در 😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من اینقدر پایه ام دخترهای فامیل به دخترم میگنن خوشبحالت کاش مامان منم اینجوری بود ببین یه وقتایی شوه ...

منو بچه هام بهش میگیم لشینگ تایم😂بدون پدرشون.اون مدام سرکاره

منم میگم می‌ترسین نگاه نکنید میگن بخدا نمی ترسیم بعد میفهمم جیش دارن از ترس نمی‌رن من بدبخت تا یه هف ...

👌👌😂😂

منم🤩 و جالبه هم سن شما هستم🤩۳تا ۱۲ساله دارم

چه جالب🥰 بچه های من ۷ و ۱۴ ساله هستن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم بچه بودم اینجوری بودم مامانمم نمیذاشت فبلم ترسناک نگاه کنم یواشکی نگاه میکردم شب از ترس یواشکی م ...

اینا جاشون نمیشه بینمون. بچه بودن جاشون میشد. پای تختم،ردیفی رختخواب میندازن😂 بعد شب که میخوام برم سرویس راهی نیست😂مگه از روشون پرواز کنم

منو بچه هام بهش میگیم لشینگ تایم😂بدون پدرشون.اون مدام سرکاره

شوهر من یه وقتایی شب کاره برنامه داریم البته الان دیگه مدرسه میرن تعطیلات باشه لشینگ می کنیم 😃