2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من یه وقتایی شب کاره برنامه داریم البته الان دیگه مدرسه میرن تعطیلات باشه لشینگ می کنیم 😃

چه خوب🤩

ما معمولا ۴شنبه و ۵شنبه. همین .باقی هفته درس و مدرسه دارن.شوهرم صبح تا اخر شب سرکاره. برمیگرده هم،مستقیم میره لالا.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خدا حفظشون کنه🤩🤩🤩💙

قربانت 😘

خدا بچه های شمارو هم حفظ کنه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اصلا واسم مهم نيست. فقط مليتم رو ايراني ميدونم. در حد يه نوشتن. ما بقي اهميتي برام نداره.

😊پس لطفاً بزارید ما حداقل مملکتمون نگه داریم ! اگه برای تو مهم نیست برای من مهمه که عرب غرب نیان برین تو جشن های چندین ساله ما 

😊پس لطفاً بزارید ما حداقل مملکتمون نگه داریم ! اگه برای تو مهم نیست برای من مهمه که عرب غرب نیان بر ...

جشن هاي چندين سالت واسه خودت. من كه كاري بهشون ندارم. اينقدر برام بي اهميتن كه نگو. 

ولي اگه كنارش ادب هم يادت ميده حتما تو حفظش كوشا باش. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.