نه. اين جمله مال زمانيه كه جشن هاي مذهبي بر پاعه. در غير اين صورت ميشه جشناي غربي اجرا كرد…
ای بابا خب مگه چی میشه؟؟
یه نکته هم بکم فرهنگ اعراب قاطی فرهنگ ماعه هر جشنی هم که میگیریم مال عرب هاست خیالتون راحت باشه همه جشن هامون عربی و مذهبین ما اصلا جشنی که ریشه ایرانی داشته لثباشه رو الان جشن نمیگیریم که فقط اعیاد اعراب رو جشن میگیریم
من در همین حده یه دوتا کدو تنبل ترسناک گرفتم جاشمعیه. توش شمع میزارم و لامپا خاموش ...پفیلا و فیلم ترسناک. با بچه هاو شوهرم. دخترامم از ترس فیلم،یک چشمشون از پتو بیرونه فقط😂😂😂
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍
ای بابا خب مگه چی میشه؟؟یه نکته هم بکم فرهنگ اعراب قاطی فرهنگ ماعه هر جشنی هم که میگیریم مال عرب هاس ...
اینا مربوط به دین میشه نه نژاد یا کشور های عربی
مثلا عید فطر مال عرب ها نیست. مال عقاید دینی ماست. یادمه یه کلیپ دیدم در شهر لندن یه جشن بزرگی برای شروع ماه رمضان گرفته بودن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630