2777
2789
😂😂😂من هر وقت مادر بشم همینقدر پایه میشدم🥰🥰🥰چند سالتونه مگه؟

من اینقدر پایه ام دخترهای فامیل به دخترم میگنن خوشبحالت کاش مامان منم اینجوری بود 

ببین یه وقتایی شوهرم نباشه کلی خوراکی و نسکافه و نوشابه می خریم با بچه هام لش می کنیم تا صبح فیلم نگاه می کنیم اینقدر خوش میگذره😁😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. اين جمله مال زمانيه كه جشن هاي مذهبي بر پاعه. در غير اين صورت ميشه جشناي غربي اجرا كرد…

ای بابا خب مگه چی میشه؟؟

یه نکته هم بکم فرهنگ اعراب قاطی فرهنگ ماعه هر جشنی هم که میگیریم مال عرب هاست خیالتون راحت باشه همه جشن هامون عربی و مذهبین ما اصلا جشنی که ریشه ایرانی داشته لثباشه رو الان جشن نمیگیریم که فقط اعیاد اعراب رو جشن میگیریم

چه خوب خوش به حال بچه هاتون🥰🥰همیشه سایتون بالا سرشون باشه

قربونت😘😘

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من در همین حده یه دوتا کدو تنبل ترسناک گرفتم جاشمعیه. توش شمع میزارم و لامپا خاموش ...پفیلا و فیلم ترسناک. با بچه هاو شوهرم. دخترامم از ترس فیلم،یک چشمشون از پتو بیرونه فقط😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چه خوببببب

آره خوش میگذره😘

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

مگه اونا جشن نوروز و شب یلدای مارو میگیرن که ما هالووین اونها برامون مهم باشه

اونا دلشون خوشه. ما دلخوشی نداریم و از هررر فرصتی برای شاد کردن خودمون استفاده میکنیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ای بابا خب مگه چی میشه؟؟یه نکته هم بکم فرهنگ اعراب قاطی فرهنگ ماعه هر جشنی هم که میگیریم مال عرب هاس ...

اینا مربوط به دین میشه نه نژاد یا کشور های عربی 

مثلا عید فطر مال عرب ها نیست. مال عقاید دینی ماست.   یادمه یه کلیپ دیدم در شهر لندن یه جشن بزرگی برای شروع ماه رمضان گرفته بودن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ای بابا خب مگه چی میشه؟؟یه نکته هم بکم فرهنگ اعراب قاطی فرهنگ ماعه هر جشنی هم که میگیریم مال عرب هاس ...

اينقدر نميفهمي كه فكر ميكني مذهب اسلام مال اعرابه. 

بيشتر از اين نبايد باهات حرف زد. 

برو به همون هالووين بچسب. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من در همین حده یه دوتا کدو تنبل ترسناک گرفتم جاشمعیه. توش شمع میزارم و لامپا خاموش ...پفیلا و فیلم ت ...

این بچه ها چرا اینجورین دوست دارن فیلم ترسناک نگاه کنن بعد موقع دیدن چشاشون رو می‌بندن 

بعد حالا بیا اینارو بفرست دستشویی من که باید وایستم پشت در دستشویی😅