الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره یه دختر ۷ساله همین امروز کتکم زد سراینکه عروسی دختر خواهرش بود گفتم برم گفت لازم نکرده منم گفتم ...
بیچاره بچت
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
منم قشنگ متوجه شدم که انگار چیزی درونم فرو ریختقبلا هم ناراحتم کرده بود ولی اینبار داغون شدم
بله ..بخاطر اینکارشوهرم برادرشوهرم مسخرم کرد و اونم یادم نرفت ..یلحظه فرو ریختم ازش انتظار نداشتم و پشیمونم نبود و نیست افسردگی گرفتم.سرهمون ..وقشنگ جمله اش ک گفت من نرم ک تو بچه خونه تنهاین وکلی حرف بارم کرد ..بارها بوده ها ول این ولکردنش تو بدترن زمان خیلی بد بود
هیچ کاری جز گریه از دستم بر نمیاد، همون لحظه که حتی گریه هم نمیتونستم بکنم، اصلا انگار میخکوب شده بودم، باورم نمیشد حرفهای خواهرم رو، انگار من دشمنشم، انگار من هووشم، خشکم زده بود....
هنوزم یادم میفته از اعماق وجودم اشک میریزم و از خدا میخوام برای ازدواجم راهی باز کنه، خیلی تحقیر شدم، خیلی داغون شدم، اما طبق معمول خدا دعاهای منو اصلا نمیشنوه