2777
2789
عنوان

تا حالا صدای شکستن قلبتون یا سنگینی رو حس کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست
بچم داری

آره یه دختر ۷ساله همین امروز کتکم زد سراینکه عروسی دختر خواهرش بود گفتم برم گفت لازم نکرده منم گفتم به جهنم فامیل خودته فشار خون گرفتم دیابت گرفتم از دستش فقط خدا میدونه چی میکشم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بلهوقتی پیامهای مادر و خواهرم رو از توی گوشی مامانم خوندم که پشت سرم چه حرفایی زدن و خواهرم چه فحشها ...

میشه بگی بعش چکار کردی

چه جوری خودمو آروم کنم 

دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینیوقتی آنقدر با عروس هاش خوبه پسراش دوست داره هوای اونها رو دارهولی یه دونه دخترش نادیدهذمیگیرهج ...

دقیقااااااااا

برامنم پسرشو بیشتر از من دوس داره بااینکه من همش کنارش بودم من کمک حالش بودم ولی پسرش همش پشتش بد گفت 

الانم مادرم از اونو بچش نگهداری میکنع و پشتشه و ازمن رو برگردونده

دلم میخواد بابام زنده بود مینداختش بیرون 

آره یه دختر ۷ساله همین امروز کتکم زد سراینکه عروسی دختر خواهرش بود گفتم برم گفت لازم نکرده منم گفتم ...

بیچاره بچت

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

منم قشنگ متوجه شدم که انگار چیزی درونم فرو ریختقبلا هم ناراحتم کرده بود ولی اینبار داغون شدم

بله ..بخاطر اینکارشوهرم برادرشوهرم مسخرم کرد و اونم یادم نرفت ..یلحظه فرو ریختم ازش انتظار نداشتم و پشیمونم نبود و نیست افسردگی گرفتم.سرهمون ..وقشنگ جمله اش ک گفت من نرم ک تو بچه خونه تنهاین وکلی حرف بارم کرد ..بارها بوده ها ول این ولکردنش تو بدترن زمان خیلی بد بود

پدر و مادر چون آدم جز محبت و اعتماد چیزی ازشون انتظار نداره وقتی با حرفی یا حرکتی قلب آدمو بشکنن اصلا چیزی فراتر از ناراحتیهای دیگه است

آدم له میشه و براحتی سرپا نمیشه، خیلی بده

.                                                                  
دقیقااااااااابرامنم پسرشو بیشتر از من دوس داره بااینکه من همش کنارش بودم من کمک حالش بودم ولی پسرش ه ...

😢😢😢😢😢

منم همینطور 

من تو غربت تنهام 

کمک حالم نیست

ولی زنداداش ها سرفه میکنن میره خونشون

اونها هم هرروز خونه مامان هستن، بچه هاشون نگه میداره مدرسه میبره میاره

میشه بگی بعش چکار کردیچه جوری خودمو آروم کنم دارم دیوونه میشم

هیچ کاری جز گریه از دستم بر نمیاد، همون لحظه که حتی گریه هم نمیتونستم بکنم، اصلا انگار میخکوب شده بودم، باورم نمیشد حرفهای خواهرم رو، انگار من دشمنشم، انگار من هووشم، خشکم زده بود....

هنوزم یادم میفته از اعماق وجودم اشک میریزم و از خدا میخوام برای ازدواجم راهی باز کنه، خیلی تحقیر شدم، خیلی داغون شدم، اما طبق معمول خدا دعاهای منو اصلا نمیشنوه

هیچ کاری جز گریه از دستم بر نمیاد، همون لحظه که حتی گریه هم نمیتونستم بکنم، اصلا انگار میخکوب شده بو ...

منم

خدا دعاهام رو نمیشنوه اونها خوشحال بچه های سالم زندگی راحت 

ولی من

هرچی صدا میکنم نمیشنوه

حتی به خاطر شفا گرفتن وام گرفتیم رفتیم کربلا ولی بازم من رو دست خالی برگردوندن

انشالله حاجت روا بشی