2777
2789
عنوان

تا حالا صدای شکستن قلبتون یا سنگینی رو حس کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها شده شوهرم که ذلیل بشه ایشالا همیشه خدا دلمو میشکونه ۱۲ساله یه روز خوش ندارم با هیچ کس رفت و آمد ندارم نه عروسی نه عزا نه مهمونی هیچ جا نمیرم هیچی برام خرج نمیکنه خستم خیلی خسته همش میگم خدایا یا اون بمیره خلاص شم یا من راه دیگه ای ندارم چقد گریه کنم آخه طلاق نمیتونم بگیرم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

دقیقا منم تو وضعیت تواممادرم خیلی بدی در حقم کرد خیلی جاها نادیدم گرفتدلم کمی مامان خوب میخواد🫂

میبینی

وقتی آنقدر با عروس هاش خوبه پسراش دوست داره هوای اونها رو داره

ولی یه دونه دخترش نادیدهذمیگیره

جوری که زنداداش ها با تیکه کنایه حرف بزنن

بارها شده شوهرم که ذلیل بشه ایشالا همیشه خدا دلمو میشکونه ۱۲ساله یه روز خوش ندارم با هیچ کس رفت و آم ...

بچم داری 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بله

وقتی پیامهای مادر و خواهرم رو از توی گوشی مامانم خوندم که پشت سرم چه حرفایی زدن و خواهرم چه فحشهایی بهم داد، نفسم بالا نمیومد، انگار قلبم رو یه نفر از درون مچاله کرده بود و قلبم تنگ شده بود💔

خیلی برام عجیبه، مادرمو علیه من تحریک کرد، الان اون خوشبخت دو عالمه، همه زندگی بر وفق مرادشه، اما زندگی من....

بله من الان اینطوریمیعنی هزار بار هم مادرم ازم عذرخواهی کنه بیاد خونم دیگه خوب نمیشم

هعی 

می فهمم

من دیگه سر شدم ، بود و نبود کسی دیگه برام مهم نیس

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.