2777
2789
عنوان

رفتارشو دوست نداشتم 🥲احساس میکنم ازم سواستفاده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
خب بچس رو نباید بهش میدادی

بچه ۷ ساله بچه ست

بچه ۱۰ ساله بچه ست

این نوجوانه نه کودک

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چند سالته؟

اگه کلاس نهمیه که واقعا بیشعور و پروعه ولی اگه همسنین از روی صمیمیت گفته ولی من بعید میدونم

به قول معروف خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند همینه از من پیشنوی به هیجکس رو نده خودم زخم خورده ی همین قضیم

حق دارییه پیامک بفرست بگو از کارت خیلی ناراحت شدمحالا مجانی بود این خدمات یا پول داد؟

مجانی

پول کجا بود..

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

درس عبرت شد برات

توی اینجور مواقع چه حرفی بزنم؟

خدای خم شدی بند کفشش رو بستی ؟

اره

۲۷ سالاز دست خودم عصبیم

عیب نداره اونو بچه دیدی

ولی دفعه دیگه همچین کاری نکن چون دهه نودی ها پروو تر از این حرفان

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

چرا حرفتونو همون موقع نمیزنین شماها؟!

حتی اگه نمیخوای دلخوری هم پیش بیاد، با شوخی و خنده حرفتو بزن

مثلا پاشو که دراز کرد جلوت، چشاتو از تعجب گرد کن و با خنده بگو جدی که نمیگی؟!! 

یا بگو بد نگذره شاهزاده خانوم؟!! میخوای بادت هم بزنم؟! 

بذار بفهمه که متوجه رفتار زشتش هستی و اگه هم کاری میکنی از سر لطف محضه

تو چند سالته؟اگه کلاس نهمیه که واقعا بیشعور و پروعه ولی اگه همسنین از روی صمیمیت گفته ولی من بعید می ...

همسن کجا بود ،کلاس نهمه

من ۲۷ سالمه

عمم رفته بود ارایشگاه برای اینکه هزینه نکنه گفت میفرستم پیش تو خودت درستش کن.

دخترشم از الان به فکر زیبایی و شوهرکردنه ، مگه ارایش دخترونه میخواست؟ زنونه ترین ارایشو نشونم داد ، کلی وقت ازم گرفت

دیگه اول و آخرت باشهاین بشه درس عبرتاطراف ما یه آرایش معمولی با شینیون یک میلیون میگیرن

😪💔

نباید اینکارارو براش میکردیحالا هم که گذشته اشکال نداره

چقد من بدبخت شدم که اینطوری حقیرم میکنن