2777
2789
عنوان

کیا بیمه مشاغل ازاد هستن بیایید💓

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 72 پست
نمی‌دونم والا سر در نمیارم.ولی شوهر من شغلش آزاد بیمه تامین اجتماعی وچون خودش کار فرماست بالاترین بی ...

خب شما بیمه اختیاری کردین همینجوره 

هم اختیاری هم مشاغل ازاد هردو تامین اجتماعی هستن با این تفاوت ک شما هزینه خدمات ازتون هر ماه گرفته شده اما مشاغل ازاد میتونی هزسنه خدمات بدی میتونی میتونیم ندی دست خودته 

دریافتی شوهرتون الان ماهی چقدره

اره راننده جدید ها اینقد شما قدیمی ها حدود ۱تا۲تا این جدید جدید ها ک تازه راننده شدن ماهی ۷تومن

ما راننده نیستیم عزیزم😂😂😂😂شوهرم مغازه داره 

ولی اطلاع دارم از بیمه ها چون مدتی تحقیق کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنان خانه دار با بیمه چقدر میشهو اینکه بعد چند سال بازنشسته میشمحقوقش چطوره

زنان خانه دار درصد های مختلف داره بسته به درصد ها میزان گرداختی و دریافتیت  متغییره و همینطور خدمات درمان بخوای هزینه مازاد داره 

ینی سقف پرداخت تامین اجتماعی 17تومنه😑ینی کارت هرچی باشه سقف پرداختی اینه

فک نکنم سقفش اینقدر باشه بابای من بازنشستس حداقل حقوق رو میگیره ۱۷ و نیم

مشاغل دیگه نسبت به حقوقی ک میگیری بیمه کم میشه ازت همون اندازه هم حقوق میدن

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
فک نکنم سقفش اینقدر باشه بابای من بازنشستس حداقل حقوق رو میگیره ۱۷ و نیممشاغل دیگه نسبت به حقوقی ک م ...

اره میگم یه چیزی همون قدر ک بیمه بدی همون قدر حقوق میدن؟ینی اگه ماهی دو تومن بدی موقع باز نشستگی 2میدم؟

ینی سقف پرداخت تامین اجتماعی 17تومنه😑ینی کارت هرچی باشه سقف پرداختی اینه

نمی‌دونم والا.فیشش که آنقدر بود.چیزی نیست که خودمون تعیین کنیم .خودشون محاسبه میکنن ومیریزن حساب بعد سی سال .والا همون که دیگه ماهی پنج تومن برای بیمه نمی‌دهیم راضی هستیم.هر سال هی گرونتر میکردن دیگه واقعا زور بود.چون ما هیچ وقت هم ازش استفاده نمی‌کردیم مریض می‌شدیم دکتر خصوصی می‌رفتیم که اصلا قبول نداشتن ،فقط برای بعضی داروها خوب بود