2777
2789

من دوس ندارم اونقدر قد بلند 

خودم 161 ام ولی 165 دوس دارم برای خانم .

توپر نیستم چاااااااااقم که به ارزوم رسیدم و اسلیو کردم هفته پیش ببینم حالا چند کیلو میشم .

سفیدم و موهام بلندههههه موهام که بازه هر کی میبینه بهم میگه گیسو کمند .

چهرم رو دوس دارم .. ولی متاسفانه از بعد فوت داداشم از شدت استرس ویتیلیگو گرفتم 🫠 همه خوشگلی هام رو خراب کرد .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس ندارم اونقدر قد بلند خودم 161 ام ولی 165 دوس دارم برای خانم .توپر نیستم چاااااااااقم که به ار ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 🖤

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

خوش به حال کسی که خودشو همون طور که هست دوست داره، این زن یه اعتماد به نفسی داره که واقعا به چشم بقیه هم زیبا و فاخر دیده میشه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

من قدبلندخوشتیپ جذابم ک چندساله بیماری دیابت گرفتم و روزی۴بارانسولین بایدبزنم و هربار برای هرچیزی که میخورم تن و بدنم میلرزه که قندم بالانره،چشمام روزبه روز ضعیفترشده،و سیستم ایمنی بدنم رو به تحلیل هستش،برام دعاکنید،خیلی گرفتار قندم،خیلی خسته ام،اول و اخر توکلم به خداست،برید خداروشکر کنید که سالمید،یعنی چی من چشم رنگی دوس دارم،توپردوس دارم،تو خالی دوس دارم.... چقدر ناشکری برای چیزی که خدابهتون داده،اول و اخر هممون باهرشکل و قیافه ای مرگ هستش،این جسم خاک شدنیه،برای روحتون باهم رقابت کنید که عاقبت بخیر بشین

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.

خوشا به حال هرکس که سالم و سلامته

التماس دعا

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.
دختر قد بلند ظاهر قشنگی نداره

وا

قد بلند اولین معیار زیباییه

البته قد بلند باشی و اندامتم ب قدت بیاد ۱۷۰ ام خیلی نیس ولی کلا الان قدا دارع کوتاه میشع اگه با مردی باشی ک از خودت بلند تر باشع عالیه من خودم۱۷۰ ام دوس پسرم ۱۸۵

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…