حضانت تام با پدرش بود و من حق ملاقات نداشتم به دلایلی خودم شخصا امضا کردم که میلی به حق ملاقات ندارم چون همسر سابقم تهدیدم میکرد و مجبورم کرد امضا کنم
الان پدرش فوت شده دوروزه فوت شده بچه م دست مادرشوهرمه اونم چندین بار گفته بیا ببر من وقت رسیدگی به بچه ندارم حتی یبار بهم گفت گاو مرد و گاودوشه شکست بیا ببر بچه رو
هربار رفتم دنبال پسرم برادرشوهر سابقم به خودم و پدرم حمله کرد و بیرونمون کردحتی یک شب که پسرمو آوردم نصف شب حمله کرد به خونه پدرم شیشه هارو شکست و پدرمو زد از اونطرف مادرشوهرم هی پیغام میفرسته دست این و اون که بچمو نمیخواد از اینطرف برادرشوهر سابقم نمبده بچه مو امروز از شدت عصبانیت با وکیل حرف زدم شرایط رو توضیح دادم میدونم تازه فوت شده ولی واقعا تحت فشار گذاشتن
وکیل گفت من میتونم حضانت رو بهت برگردونم گفت ۸۰ میگیرم حضانت رو واست میگیرم ۸۰ تومن گفت بعد اینکه حضانت گرفتم بده
حالا واقعا میتونه حضانت رو بگیره ؟ یا الکی به این امید دل نبندم
این رو هم اضافه کنم مادرشوهر سابقم قبل از فوت همسرم وقتی همسر سابقم سالم سالم بود بهم پیاک داده بود که من از پسرت آزمایش خون گرفتم خونش به پسرم نخورده و کلی چرت و پرت که از اساس تهمت بود میتونم از طریق همون پیام شکایت کنم و حضانت رو بگیرم؟