بله میدونید روزانه چند خانوم رو شوهرم برمیگردونه مگه چقدر کشش داره کهر روز الویه و کیک و کوکی بخورن ...
ببین من پدرم هم باغ پسته ای داره از نوجوونی زحمت کشیدن و کار کردن. عاشق کار کردنن. عاشق فعالیتن. بابام دو شغله بود کارمند هم بود وقتی بازنشسته شد هر چند نیاز مالی نداشتیم اما نمیتونست بیکار باشه چون از بچگی عادت داشت. رفت باغ سیب و انار و فلان گرفت تو اونا کار منه. در امدش بسیار کمه در مقابل پسته اما این اصلا ربطی به حرص و طمع پول دراوردن نیست. این کار رو دوست دارن. کلا کار کردن رو دوست دارن حتی اگر به پولش نیاز نباشه. واقعا باعث افسوسه اینجا به جای اینکه افتخار کنن به آدمایی که تو چرخه تولید هستند نه صرفا مصرف کننده میان اینطور ملامتشون میکنن.
سازمان غذا و دارو در سالهای اخیر با هدف حمایت از تولید خرد ، فرآیند صدور مجوز برای فعالیتهای خانگی را تسهیل کرده تا تولیدکنندگان بتوانند در چارچوب ضوابط بهداشتی ، بهصورت قانونی فعالیت کنند.
یموقع برای کسی مسمومیت یا ... پیش بیاد ، براتون مسئولیت داره.
ببین من پدرم هم باغ پسته ای داره از نوجوونی زحمت کشیدن و کار کردن. عاشق کار کردنن. عاشق فعالیتن. باب ...
عزیزم شما ایشونو با پدر خودتون مقایسه نکنید پدر شما با همین باغ هاشون و استفاده از پولشون خیلی کار و مشاغل ایجاد کردن از کارگر گرفته تا فروشنده میوه باعث شدن پولشون بچرخه
من پولداری دیدم ک با اون وضع خوبش رفته ی ماشین داغون گرفته ک اسنپ کار کنه اینکه ی خط تولید درست کنی با اینکه کاری ک ی قشر ضعیف انجام بده رو کساد کنی خیلی فرق داره
عزیزم شما ایشونو با پدر خودتون مقایسه نکنید پدر شما با همین باغ هاشون و استفاده از پولشون خیلی کار و ...
من باز هم حرف شما روقبول ندارم. ضمن اینکه ایشون که گفتین خانومه. شاید باغ پسته و فلان مال همسرشه دوست داره یه درامد خودش داشته باشه، من خودم به شیرینی پزی هم علاقه داشتم دوست داشتم شیرینی بپزم وبفروشم.چه ربطی به کساد کردن بازار بقیه داره. این همه ادم دارن کار میکنن. اصلا شاید اگر خیلی پولدارن بابت یه وامی چیزی بدهی دارن باید اونو صاف کنن