2777
2789
عنوان

ی خانومی هست پولدارن و باغ پسته دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 68 پست

شوهر داره؟

شاید خودش دوست داره سرگرم و فعال باشه 

ولی بعضی شوهرها هم خیلی گیرن

چشم ندارن ببینن به قول خودشون زن مفت بخوره و بچرخه

حتی اگه وضع مالی شون عالی باشه 

زن باید حتما یه کاری بکنه و درآمد داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضعیف بدبخت بلند شه تکون بده به خودش ببینم کسی جلوش رو گرفته یا از نون خوردن انداختنش هر کس به اندازه ...

وقتی امثال این خانم ریختن همه مشاغلو قفل کردن اون فقیر بدبخت دیگه کاری براش نمیمونه 

شاید نمیخواد ثواب کنهوادوست داره یه پولی واسه خودش داشته باشهشاید اصن شوهرش پول درست حسابی نمیده بهش ...

نه بحث خیرات نیست 

میخواستم بگم موضوع کسب درآمده نه سرگرمی

چون یه عده گفتن سرگرمیه منم اون مثالو زدم

اینا نشستن برا پول مردم هم برنامه میریزن

هر کی داره انگار باید بیاره بده به اینا

عجب!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وقتی امثال این خانم ریختن همه مشاغلو قفل کردن اون فقیر بدبخت دیگه کاری براش نمیمونه

قفل کردن چیه انگار همون این یدونه اس مثل اینه بگی این شهر ۵ رستوران هس دیگه بیشتر نزنن چون نون بقیه قفل میشه بقیه به درآمد نمیرسن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
دمشون سرد .کار میکنه مگه برای من کار میکنه؟کسی که با شاسی میاد الویه میفروشه باید یه فکری به حال وجد ...

خب قشر ضعیف بره بفروشه. کسی جلوشو‌گرفته؟ زندگی همینه باید زحمت کشید و تلاش کرد. قشر ضعیف هم به خودش تکونی بده از مغزش استفاده کنه اولویه خوشمزه تر بفروشه تو رقابت کم نیاره 

کاری به چیزهای دیگه ندارم ، چون هر کسی مدل خودش زندگی میکنه و تا زمانی که به دیگران آسیب نزنه ، اشکالی نداره. 

فقط سؤالم اینه که مجوز بهداشت دارن برای کارشون؟ 

چون مسئولیتش با همسر شماست. 

خب قشر ضعیف بره بفروشه. کسی جلوشو‌گرفته؟ زندگی همینه باید زحمت کشید و تلاش کرد. قشر ضعیف هم به خودش ...

بله میدونید روزانه چند خانوم رو شوهرم برمیگردونه مگه چقدر کشش داره ک‌هر روز الویه و کیک و کوکی بخورن 

ایشونم واقعا وضعشون توپه چندین آپارتمان دارن ک دست مستاجره باغ پسته دارن سالانه چندین میلیارد میگیرن نوش جونشون البته فقط کارشون عجیب بود برامون