2777
2789

دوستان من تنبلی دارم میخام برم زیارت بنظرتون ال دی بخورم یا بدتر بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قرص ال دی بخور

خواهر الهی دردت بخوره ب جونم فقط ازت میخام منو راهنمایی کنی

من تنبلی تخمدان دارم شدید پریودام در حد لک بینیه 

۱۳ روز دیگ‌مبخام برم زیارت با کلی امید و حاجت دارم میرم میخام نماز حاجت بخونم

میخام با اطمینان کامل برم 

میترسم ال دی بخورم یهو حین مصرف باعث لکه بینی بشه و اینا

خواهر الهی دردت بخوره ب جونم فقط ازت میخام منو راهنمایی کنیمن تنبلی تخمدان دارم شدید پریودام در حد ل ...

منم خودم تنبلی تخمدان دارم کبست هم دارم مصرف میکنم اصلا لکه بینی اینها ندارم البته سعی کن زود بری که به اخرای بسته نخوری ولی نگران نباش انشاالله به حاجتت برسی برای ما هم دعا کن 

منم خودم تنبلی تخمدان دارم کبست هم دارم مصرف میکنم اصلا لکه بینی اینها ندارم البته سعی کن زود بری که ...

خواهر دورت بگردم شمام تنبلی داری اره؟  یعنی من ال دی رو بخورم لک بینی نمیگیرم حین مصرفش عزیزم؟

از یکشنبه شروع کنم ب خوردنش؟ از ۱۲ ام بخورم تا ۲۷ ام؟ نمیشه ۲ بسته بخورم؟ یا دیرتر شوروع کنم ب خوردنش

منم خودم تنبلی تخمدان دارم کبست هم دارم مصرف میکنم اصلا لکه بینی اینها ندارم البته سعی کن زود بری که ...

خواهر ی سوال دیگم بپرسم اگر حین مصرف لک بینی ببینم میتونم با قرص مفنامیک قطعش کنم؟ اثر ال دی رو کم نمیکنه؟

خواهر دورت بگردم شمام تنبلی داری اره؟ یعنی من ال دی رو بخورم لک بینی نمیگیرم حین مصرفش عزیزم؟از یکش ...

اره من تنبلی تخمدان دارم 

ولی باز از دکتر بپرس که یه موقع اشتباه نکرده باشم 

دیر شروع کن به خوردن چون دو بسته بخوای بخوری وقتی بسته تموم میشه شما پریود میشید پس دیر شروع کنید همون یه بسته رو بخورید عزیزم 

اره من تنبلی تخمدان دارم ولی باز از دکتر بپرس که یه موقع اشتباه نکرده باشم دیر شروع کن به خوردن چون ...

عزیزم شرایط دکترو ندارم اصلا نمیتونم برم  و بپرسم چون مجردم

فقط اینکه عزیزم نگرانیم اینه حین مصرفش  باعث لک بینی نشه و اگر لک بینی دیدم میشه مفنامیک بخورم اثر ال دی کم نمیشه

عزیزم شرایط دکترو ندارم اصلا نمیتونم برم و بپرسم چون مجردمفقط اینکه عزیزم نگرانیم اینه حین مصرفش ب ...

ببین شما فقط تنبلی تخمدان داری یا کیست هم داری 

اگر کیست داشته باشی اصلا لکه بینی نمیشی و اخر قرص ها پریود میشی 

ولی اگر تنبلی داری فقط سعی کن قرص ها رو دیر شروع کنی که یه موقع به اخر بسته نرسی و لکه بینی داشته باشی 

ببین شما فقط تنبلی تخمدان داری یا کیست هم داری اگر کیست داشته باشی اصلا لکه بینی نمیشی و اخر قرص ها ...

عزیزم کیست ندارم فقط تنبلی من کاری ب بعدش ندارم فقط میگم حین مصرف لک بینی نداشته باشم😭😭😭 یعنی ممکنه بخاطر تنبلی حین مصرف لک بینی بشم؟

ال دی بهتزه یا سیپروترن کامپاند

عزیزم کیست ندارم فقط تنبلی من کاری ب بعدش ندارم فقط میگم حین مصرف لک بینی نداشته باشم😭😭😭 یعنی ممک ...

نه عزیزم نگران نباش ایشاالله که قرص تاثیر خودش رو میزاره و لک بینی پیدا نمی کنی برای ما هم دعاکن تو رو خدا 

فقط این که ال دی یا سیپروترن فرقی با هم ندارند