2777
2789
بخدا ک شرمندت شدم خواهر اسمتو بهم بگو رفتم حرم ب نیتت نماز میخونم دوس داری باهات تصویری تماس بگیرم م ...

نه عزیزم نیازی به تماس نیست  فقط برام دعا کن انشااالله به حاجتت برسی ممنونم ازت اسمم ملیکا هستش 

اره برای کسایی که تنبلی دارم چون تخمدان ها درست کار نمیکنه حتی بعضی موقع ها شاید پریود هم نشن

ممنونم دورت بگردم الهی فدات بشم  لطفت مستدام خواهر من خاک پاتم از راه دور میبوسمت

پس من قرص رو دیرتر شروع کنم درسته؟ مثلا ۷ روز قبل زیارت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم دورت بگردم الهی فدات بشم لطفت مستدام خواهر من خاک پاتم از راه دور میبوسمتپس من قرص رو دیرتر ...

قربونت برم عزیزم این چه حرفیه عزیزم وظیفم بود راهنماییت کنم 

الان لکه بینی داری یا نه ؟ 

نه عزیزم نیازی به تماس نیست فقط برام دعا کن انشااالله به حاجتت برسی ممنونم ازت اسمم ملیکا هستش

بروی چشمم عزیزدلم به شرط لیاقت حتما دعات میکنم ب نیتت نماز میخونم ب نیتت سوره یاسین میخونم حرم امام رضا فقط دعام کن پریود و لک بینی اذیتم نکنه😭😭😭الهی بحق امام رضا هر حاجتی در دلت داری بزودی بهش برسی و بهترینا سهم قلب پرمهرت شه

۳ روز میخام بمونم عزیزمکل رفت و برگشتم ۷ روز میشه ۲۰ ام احتمالا میخام بزم

خب ۱۴ یا ۱۳ اینها بخور انشاالله تونسته باشم کمکت کرده باشم یه موقع شرمنده ات نشم برات دعا میکنم به مشکل بر نخوری انشاالله زیارتت رو انجام بدی 

قربون محبتت فقط میتونم بگم شرمندتم عزیزدلم خیلی وقتتونو گرفتم عزیزدلممم خیلی لطف کردی میبوسمت😘😘😘

نه عزیزم این چه حرفیه انشاالله به مشکل نخوری استرس هم نداشته باش