2777
2789
نه عزیزم نگران نباش ایشاالله که قرص تاثیر خودش رو میزاره و لک بینی پیدا نمی کنی برای ما هم دعاکن تو ...

ممنون عزیزدلمم فقط حین مصرف ال دی اگر ی وقت لک بینی گرفتم میتونم قرص مفنامیک بخورم؟

چه قرصایی نخورم ک اثر ال دی رو کم نکنه

ممنون عزیزدلمم فقط حین مصرف ال دی اگر ی وقت لک بینی گرفتم میتونم قرص مفنامیک بخورم؟چه قرصایی نخورم ک ...

هیچی تاثیرش رو کم نمی کنه نگران نباش مفنامیک هم زیاد تاثیر نداره اگر دیدی یه موقع شدید شد بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تاثیرش رو کم نمی کنه نگران نباش مفنامیک هم زیاد تاثیر نداره اگر دیدی یه موقع شدید شد بخور

باشه چشم عزیزدلممم😭تورو خدا دعام کن اینقد میترسم بخورم یهو لک بینی پیدا کنم

خواهر بنظرت ال دی بهتره یا مدروکسی پروژستزون

باشه چشم عزیزدلممم😭تورو خدا دعام کن اینقد میترسم بخورم یهو لک بینی پیدا کنمخواهر بنظرت ال دی بهتره ...

ال دی بهتر هستش بیشتر مصرف میشه برای این موقعه ها انقدر استرس نداشته باشه انشاالله میری زیارتت هم انجام میدی 

فقط تورو خدا برای منم دعا کن 

ال دی بهتر هستش بیشتر مصرف میشه برای این موقعه ها انقدر استرس نداشته باشه انشاالله میری زیارتت هم ان ...

خواهری شرمنده ی سوال دیگ بپرسم ؟در چه مواردی قرص ال دی حین مصرف باعث لک بینی میشه؟

خواهری شرمنده ی سوال دیگ بپرسم ؟در چه مواردی قرص ال دی حین مصرف باعث لک بینی میشه؟

اصلا حین مصرف باعث لکه بینی نمیشه مگر کیست داشته باشی که خدا رو شکر نداری یا اخرای قرص شاید به لکه بینی بیوفتی که اونم گفتم قرص رو دیر مصرف کن یه موقع به اخرای بسته نرسی 

اصلا حین مصرف باعث لکه بینی نمیشه مگر کیست داشته باشی که خدا رو شکر نداری یا اخرای قرص شاید به لکه ب ...

اها قربونت برم من خیلی وقت پیش چک کردم کیست نداشتم فقط تنبلی دارم

ولی الان مرتبا لک بینی دارم نمدونم  چکنم 

اها قربونت برم من خیلی وقت پیش چک کردم کیست نداشتم فقط تنبلی دارمولی الان مرتبا لک بینی دارم نمدونم ...

ای وااای برو سونوگرافی نکنه یه موقعه خدایی نکرده کیستی گرفته باشه 

اصلا حین مصرف باعث لکه بینی نمیشه مگر کیست داشته باشی که خدا رو شکر نداری یا اخرای قرص شاید به لکه ب ...

خواهری تورو خدا شرمنده پس اینک میگن اگ از زمان تخمک گذاری بگذره فایده نداره و اینا ربطی ب من ندارع ن چون تنبلی دارم ؟

خواهری تورو خدا شرمنده پس اینک میگن اگ از زمان تخمک گذاری بگذره فایده نداره و اینا ربطی ب من ندارع ن ...

اره برای کسایی که تنبلی دارم چون تخمدان ها درست کار نمیکنه حتی بعضی موقع ها شاید پریود هم نشن