2777
2789
عنوان

شوهرم رو از خونه انداختم بیرون کمک فوری میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شوهرم هم آدم خوبیه منتها به شدت وسواس داره ،مادرش هم وسواسیه کلا خانوادگی جوری ن که خیلی خیلی حساس ...

دیشب که از دانشگاه برمیگشتیم ) شنبه تا پنجشنبه کلاس دارم و ۲ روزش رو که تهران هست منو میبره و میاره و کل روز رو تو اسنپ کار میکنه چون هنوز حقوقش درست نشده و ممکنه ۳،۴ ماه طول بکشه،ما هم به پول اسنپ نیاز داریم تا اون موقع و درک میکنم هر روز هفته سر کاره و خسته میشه اما دیروز کلیییی دعوا کردیم سر اینکه خونه شلخته و به هم ریخته ست و منم سه هفته ست که توضیح میدم بهش و قانع میشه ولی هفته بعد که برمیگرده بازم گوشت تلخی میکنه 

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

دیشب که از دانشگاه برمیگشتیم ) شنبه تا پنجشنبه کلاس دارم و ۲ روزش رو که تهران هست منو میبره و میاره ...

واقعا تعجب میکنم! چرا فکر میکنه شلختگی خونه مسئولش شمایی؟ مگه پشتی پشتت بوده؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیشب که از دانشگاه برمیگشتیم ) شنبه تا پنجشنبه کلاس دارم و ۲ روزش رو که تهران هست منو میبره و میاره ...

منم اول قبل از عقد گفتم که دانشجوئم و بعدش هم شاغلم،شغلم هم سختی کارش بالاست و کارای خونه به عهده من نیست ) شوهرم معلمه و کارش خیلی سبک تره به جز این مدت که قراره اسنپ کار کنه ( و خانواده م حتی به خودش و خانواده ش گفتن ....یه مساله دیگه هم هست که باید بگم تا برم سراغ اصل ماجرا 

یه بخشی از شروط عقد من این بود که ظرف ۶ماه خونه و ماشینش رو به اسمم بزنه و با گذشت یکسال ما تازه واسه مون جور شده که فردا ) شنبه ( بریم این کار رو بکنیم

جفتتون خسته اید و مشخصه مشکل حاد رفتاری و.. باهم ندارید

پس یه آخر هفته باهم وقت بگذرونید خوش بگذرونید

کارگر نمیتونی بگیری بیاد خونه رو اساسی تمیز کنه؟

کار چندساعته 

ساعتی ۱۵۰  تا ۲۰۰

می ارزه والا

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

منم اول قبل از عقد گفتم که دانشجوئم و بعدش هم شاغلم،شغلم هم سختی کارش بالاست و کارای خونه به عهده من ...

و ما شبش حرف زدیم که آره شنبه فلان ساعت میریم که به اسمم کنه ... فردا شبش یعنی دیشب ما تو ماشین بحث مون شد که ساعتش رو تغیر بدیم یهو شوهرم گفت که من نمیتونم این هفته به اسمت بزنم وام ازدواج رو هنوز ندادم و پول ندارم و ...

یکسال از عقد گذشته و هر روز پدر و مادرم میگن چرا هنوز به اسمت نزده و خود شدیدا میدونه تحت فشارم ...هی امروز و فردا می‌کرد) واقعا پول نداشتیم( و الان زد زیر حرفش منم عصبی شدم گفتم آبرومو جلو مامانم اینا داری میبری و ...با صدای بلند و قهر کردم 

اونم سرعت ماشین رو برد رو ۱۶۰ تا که به خدا الان ماشینو میزنم به یه جایی دوتامونو میکشم

و ما شبش حرف زدیم که آره شنبه فلان ساعت میریم که به اسمم کنه ... فردا شبش یعنی دیشب ما تو ماشین بحث ...

منم ترسیدم در ماشین رو باز کردم که تهدید کنم میپرم بیرون و اون با عصبانیت ماشین رو قفل کرد تا رسیدیم دم در بلوک مون ...۳ تا آپارتمان کنار همن و جفت ما بابام مستاجر داره ...جلو پنجره مستاجر بابام منو پیاده کرد و داد و بیداد و خودش پیاده نشد یعنی که نمیخواد بیاد خونه ...

منم عصبانی شدم سمت خونه نرفتم ، راهمو کج کردم سمت پارک کنار خونه مون

منم ترسیدم در ماشین رو باز کردم که تهدید کنم میپرم بیرون و اون با عصبانیت ماشین رو قفل کرد تا رسیدیم ...

یهو با سرعت پیچید جلوم ، کیفمو پرت کرد تو سینه م هولم داد ، پرت شدم وسط آسفالت ، خیلی هم بد افتادم جلوی مردم و یه فحش بلند داد و سوار ماشین شد و رفت 

یهو با سرعت پیچید جلوم ، کیفمو پرت کرد تو سینه م هولم داد ، پرت شدم وسط آسفالت ، خیلی هم بد افتادم ج ...

خلاصه منم لباسام خاکی با یه وضع بد رفتم تو پارک و زنگ زدم پلیس 

یهو اومد تو پارک و داد زدم سمت من نیا و جلو مردم تازه طلبکار هم بود ،میگفت بریم خونه حلش کنیم ...به زور منو انداخت تو ماشین و منم داد و بیداد کردم که بریم کلانتری. 

مجبور شد منو ببره کلانتری و یه جورایی پشیمون شده بود