2777
2789
عنوان

شوهرم یه کاری کرده حالم از خودم بهم میخوره خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 46 پست
اسی خودت هم یه کار پیدا کن برو سرکار هم برات پشتوانه میشه هم شاید کمتر همو ببینید کمتر بهت گیر بده ب ...

دقیقا قرص دارم میخورم اصلا بچه نمیارم اره باید کار پیدا کنم. نمیزارن ولی میرم چون تو یه حیاطیم از دست خانوادش هم باید بکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کارش تو روستایی بعد جلوی از شهر شده و پنج دقیقا تا شهر مردمشم عوض شدن و لباس پوشیدنشون به روزه ه ...

شبیه اون پسره تو ملی و راه های نرفته شه یکم ،ممکنه بعدها بدتر هم بشه اولش میخواسته یجورایی به دستت بیاره بعد روت مسلط بشه ، دقیقا تربیتش از مادر روانیشه، 

با مشاور مشورت کن که باید چیکار کنی شاید راهکارهایی باشه که بشه باهم کنار اومد ولی حواست باشه بازم

چادر نمیپوسم اصلا نمیتونم الآنم مانتوم تا زیر زانو هست با شلوار گشاد فقط اینجوری میزاره

شاید تاحالا نپوشیدی 

فکر میکنی چادر چیز عجیب غریبیه

بنظر من اینبرای روحیه ات بهتره

دگ خود دانی

چون زنوهم نیاز ب شیک بودن داره

مجبورم نیستی همیشه بپوشی زنوهمسایمون ی بار با چادر ی بار عبا ی بار مانتو 

من خودم سه چهار سال داشتم

و اینکه عبا خ جذاب تره تا مانتوی بلند

و پیراهن بلند با جوراب شلواری

کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و جذب اکسیژن و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... کسی نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده انکار کنه🙈🧡 

شاید تاحالا نپوشیدی فکر میکنی چادر چیز عجیب غریبیهبنظر من اینبرای روحیه ات بهترهدگ خود دانیچون زنوهم ...

کسی که چادر دوست نداره نمیتونه بپوشه مخصوصا اگه از رو اجبار بپوشه متنفر میشه 

بعد هم تو روستا چادر بپوشی همیشه انتظار دارن با چادر باشی دیگه پوشیدنش دست خودته در آوردنش با خدا 

دختر خب این مسائل به خدا اونقدر جدی نیست 

اگه سرکار میره  و از نظر اقتصادی در رفاهی 

چشمش به زنای مردم نیست 

و دوستت داره به خاطر دوست داشتنت اینجور میگه 

نمیخواد بقیه چشم داشته باشن بهت 

به نظر من اگه دوستش داری یکم راه بیا 

خسته شدم بخدا حد به چیزی رو دراورده

چند تا حسن داره معتاد نیست 

پول میده بهت 

دوستت داره 

هرزه نیست 

پس با یک عیب راه بیا 

اگه طلاق بگیری از کجا معلوم بعدی عیبش بدتر ازین نباشه 

دیدم که میگم طلاق بگیری سخت پشیمون میشی خواهرشوهرم به همین دلایل طلاق گرفت الان پشیمونه ولی شوهرش دیگه برنمیگرده 

حالا بازبون خوش یکم شما راه بیا یکم اون کوتاه بیاد 

انشالله زندگیتون ارامش داشته باشه

دوس پسر منم ترکه اصلا محبت کلامی نداره قبلا با پسرای دیگه دوست بودم اونا محبت میکردن ولی این هیچی بل ...

کاملا میفهمم چی میگی ما خودمونیم ترکیم ینی من اگه کلیه لازمه بشه همسرم با جون و دل میده ولی دوست دارم از دهنش درنمیاد نمیزاره آب تو دلمون تکون بخوره ولی از این لحاظ صفره مطلقه 

کاملا میفهمم چی میگی ما خودمونیم ترکیم ینی من اگه کلیه لازمه بشه همسرم با جون و دل میده ولی دوست دار ...

منم 

واقعا تعجب میکنم ....من خودم کوردم مردامون خیلی محبت کلامی دارن 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛