2777
2789
عنوان

مدرسه نرفتن سال دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست
دوازدهمشو پاره میکنن چ برسه دهم یازدهم

من خودم دهمم مدرسه ام غیردولتی هست و رشتم انسانیه کلا من مجبوری میرم مدرسه و عادت دارم خونه بمونم و درس بخونم یعنی واقعا میخونم‌ اخه ۸ساعت توی مدرسه واقعاااا مزخرفه وقتی من میتونم توی خونه باشم برای پایه دهم اندازه تایمی که مدرسه میرم بخونم واقعا یجوریه میدونی..

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

ولی بنظرم روزهای مهم رو برو و تعهد بده روز هایی که نمیای  خودت واقعا میخونی شاید بگن برای تست بیا

چون ما نمیرفتیم سر جلسه تست حاضر بودیم و باید جواب میدادیم وگرنه صفرمیدادن

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آگه یه آشنا داشته باشین تو اون مدارس نه ولی برای امتحانا و این باز باید برن

اها مچکرم.اشنا داریم 

چه صحبتی باید داشته باشن؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

من خودم دهمم مدرسه ام غیردولتی هست و رشتم انسانیه کلا من مجبوری میرم مدرسه و عادت دارم خونه بمونم و ...

تو دهمی من دوازدهمم ببین من چی دارم میکشم از دست اینا

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

منم دوازدهم هستم میرم 

فقط 46 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

من خودم دهمم مدرسه ام غیردولتی هست و رشتم انسانیه کلا من مجبوری میرم مدرسه و عادت دارم خونه بمونم و ...

اینا همش حرفه منم مثل تو فکر میکردم ولی هر وقت خونه بودم تایم مطالعم با روز هایی که مدرسه میرفتم کلا 2 ساعت فرق داش

اها مچکرم.اشنا داریم چه صحبتی باید داشته باشن؟

آشنا دارین که خیلی خوبه

هیچی بگین برای درس و اینا میخواد تو خونه بخونه ولی امتحانا رو کامل میاد میده ببینین چی میشه دیگه اگه سخت گیر نباشن قبول میکنن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

مستمر مهم نیس اخراج نکنه به خدا بدبخت شدم کلا عقبم

پس نرو طبق قانون اگه سه ماه متوالی مدرسه نری می تونه نامه بزنه به اداره و اعلام کنه بعد اداره هم باید نامه بزنه به اداره کل و اگه اداره کل تایید کنه با رضایت خودت میتونه اخراج کنه اخراج به این آسونی نیس