کیا مدرسه عادی بودن و نرفتن مدیر چیکار کرد میتونه اخراج کن این مدیر ...... ما گیر داده باید بیاید آخه یکی نیست بگه من با ۸ ساعت خوندن + امتحانای چرت مدرسه تو + ویدیو آنلاین قبول میشه من تو این ۸ ساعت چ غلطی کنم میتونه اخراجم کنه ؟
من خودم دهمم مدرسه ام غیردولتی هست و رشتم انسانیه کلا من مجبوری میرم مدرسه و عادت دارم خونه بمونم و درس بخونم یعنی واقعا میخونم اخه ۸ساعت توی مدرسه واقعاااا مزخرفه وقتی من میتونم توی خونه باشم برای پایه دهم اندازه تایمی که مدرسه میرم بخونم واقعا یجوریه میدونی..
سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀
آگه یه آشنا داشته باشین تو اون مدارس نه ولی برای امتحانا و این باز باید برن
اها مچکرم.اشنا داریم
چه صحبتی باید داشته باشن؟
سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه
مستمر مهم نیس اخراج نکنه به خدا بدبخت شدم کلا عقبم
پس نرو طبق قانون اگه سه ماه متوالی مدرسه نری می تونه نامه بزنه به اداره و اعلام کنه بعد اداره هم باید نامه بزنه به اداره کل و اگه اداره کل تایید کنه با رضایت خودت میتونه اخراج کنه اخراج به این آسونی نیس