2777
2789
فیلم ‌پاپیون این تیکه اش معروف شد

ایرانیه یا نه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشکر فراوان .بالام جان .برکانا قیزیم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حاجی یا این استیکره 🗿@asraam‍ تگت کردم خواستم بفهمی چرا اینقدر از این 2 تا استفاده میکنم...)

داش راحت باش 

منم میگم داش 🗿

من به این که بعضیا ازم خوششون نمیاد افتخار میکنم !  https://daigo.ir/secret/71666606131

حاجی یا این استیکره 🗿@asraam‍ تگت کردم خواستم بفهمی چرا اینقدر از این 2 تا استفاده میکنم...)

تیکه کلام رفیقمم حاجیه

دنیای آرزوهام تو چشای هیز تو نیست...