2777
2789
عنوان

چرا اصلا اهل عکس و فیلم اینا نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 37 پست
طرز فکر خودتونه خدا واسه هیشکی بد نمیخواد

خدا برا هیچکی بد که نمیخواد ولی دیگه هر کسی یه جور مشکل داره یکی سلامتی نداره یکی اعتیاد داره یکی بچه نداره یکی فقیره ما هم این مشکلو داریم که فکر میکنم اگه یه نفر تو خانوادمون این وسط خوشبخت شه معجزس برا همین تصمیم به تنهایی و مستقل شدن گرفتم خانواده ما همه برا هم حسودن و چشم دیدن خوشی همدیگرو ندارن شاید علت اصلیش اینه

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنمچرا کلاسای دیگه ام این حسو میدهولی کار با گل خیلی ویژگی های عجیبی داره که باید تجربه کنید ...

چه جالب حتما امتحان میکنم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

خدا برا هیچکی بد که نمیخواد ولی دیگه هر کسی یه جور مشکل داره یکی سلامتی نداره یکی اعتیاد داره یکی بچ ...

محیط خانواده مهمه امیدوارم ب هدفت برسی و ذهنیتت تغییر کنه و درکل همه چیت خوب بشه

چه جالب حتما امتحان میکنم

اگه واقعا انجام دادید نتیجه رو بگید...حسی که از انجام و اتمام و نتیجه داشتید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

محیط خانواده مهمه امیدوارم ب هدفت برسی و ذهنیتت تغییر کنه و درکل همه چیت خوب بشه

ممنونم ازت عزیزم

اگه واقعا انجام دادید نتیجه رو بگید...حسی که از انجام و اتمام و نتیجه داشتید

باشه 👌