2777
2789
عنوان

چرا اصلا اهل عکس و فیلم اینا نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 37 پست
سینما، رستوران و کافه، پارک، کتابخونه، کوه،‌اطراف شهر و... کنسرت فقط نتونستم تنهایی برم چون دلم‌میخو ...

شهرمون کوچیکه سینما و کنسرت که نداره 😐

پارک و رستوران و کافه داره ولی کوچیکن و همه آدمو میشناسن😑

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

شهرمون کوچیکه سینما و کنسرت که نداره 😐پارک و رستوران و کافه داره ولی کوچیکن و همه آدمو میشناسن😑

یکم اعتماد به نفس داشته باش! خب بشناسن مگه داری گناه میکنی؟؟ یا مگه داری حق مردم میخوری؟؟ دزدی میکنی؟ چیکار میکنی که بشناسنت ابروت بره؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اعتماد به نفس داشته باش! خب بشناسن مگه داری گناه میکنی؟؟ یا مگه داری حق مردم میخوری؟؟ دزدی میکنی ...

خب هیچکس تنها نمیره همه با دوست و رفیق یا شوهرشون یا خانواده میرن 

دوست و رفیق آنچنانی که ندارم فقط دوست دانشگاهی ان 

خانوادمم که هر کدومشون مشکل خودشونو دارن تنها هم که دلم میگیره هیییی

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

خب هیچکس تنها نمیره همه با دوست و رفیق یا شوهرشون یا خانواده میرن دوست و رفیق آنچنانی که ندارم فقط د ...

نترس تو تنها برو میبینی ااا چقدر آدم تنها میان

بخوای بشینی فقط غر بزنی که زندگی نمیشه

مگه فقط شما تو دنیا شوهر و دوست نداری؟😁 این همه آدم. اونا هم جایی نمیرن چون تنهان؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نترس تو تنها برو میبینی ااا چقدر آدم تنها میانبخوای بشینی فقط غر بزنی که زندگی نمیشهمگه فقط شما تو د ...

سعی میکنم برم 😕

والا شمارو نمیدونم اما من سالی دوتا عکس میگیرم یکیش از سگ ام اون یکیش ام از اون یکی سگ ام

ینی کاربرد دوربین من همینه

اصلا هم احساس افسردگی و غم ندارم

کلا هر لحظه ای که توش هستم رو با جون و دل میگذرونم

اون حس لحظه برام مهمه

مسافرت و طبیعت اینجاهام که میرم یا عکس نمیگیرم اصلا یا یه دونه میگیرم که اون یه دونه ام باز خودم توی عکس نیستم

از یه لحظه خاص در یه جای خاص عکس گرفتم

کلا نوشتاری ام تا دیداری😅

شمارو نمیدونم ولی شاید از ارامش درون باشه این عکس و فیلم نگرفتن و خودنمایی نکردن

شایدم نباشه ها

فقط میگم از نتیجه اش میشه فهمید که این کمتر استفاده کردن شما از دوربین بخاطر ارامش شماست یا ناراحتی شماست.

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

والا شمارو نمیدونم اما من سالی دوتا عکس میگیرم یکیش از سگ ام اون یکیش ام از اون یکی سگ امینی کاربرد ...

ببین کلا حتی اینستا هم ندارم فاز اینایی که هر جا میرن استوری میکنن رو نمیفهمم  حتی از به اشتراک گذاشتن لحظه های خوبم با بقیه خوشم نمیاد 

بعضیا وقتی یه چیز جالب میبینن زود دوربین به دست میشن ولی من دوست دارم همون لحظه فقط ببینم و لذت ببرم 

ولی خوب نمیدونم چرا حس میکنم از تنهاییمه که عکس از خودم ندارم شاید ربط الکی میدم چون قبلا که زندگیم مثلا خوبم بود همینطور بودم 

حالا شما چی فکر میکنید از آرامشه از ناراحتی 

ببین کلا حتی اینستا هم ندارم فاز اینایی که هر جا میرن استوری میکنن رو نمیفهمم حتی از به اشتراک گذاش ...

خب منم همینو گفتم

دقیقا درست میگی

استفاده از همون لحظه و به یاد سپردن حس و حال اون لحظه

مث بو هایی که یهو یه جا به مشاممون میرسه و یه خاطره زنده میشه

بنظرم این موردی ک شما میگی از تنهایی نیست

ینی من الان ۷ یا ۸ ساله اینستاگرامم پاک کردم

ولی احساس تنهایی ندارم

بنظرم شما بخاطر مسائل دیگه فقط دارید اینارو به هم ربط میدی

شما باید یه مقدار فعالیتتونو زیاد تر کنید

و پیشنهاد همیشگی من به همه ادما

توی این سایت به ده ها نفر این پیشنعاد رو دادم و کسی انجام نداده

ولی بازم به شما عرض میکنم اگه هیچ کار حدیدی نداری انحام بدی

یه کلاس سفالگری برو

کلاسم نمیری نرو

توی خونه سفالگری کن یا سردیس گلی درست کن

رفع استرس و پمپاژ حس خوب نتیجه شه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

خب منم همینو گفتمدقیقا درست میگیاستفاده از همون لحظه و به یاد سپردن حس و حال اون لحظهمث بو هایی که ی ...

ممنون از شما 

حالا چرا سفالگری کلاسای دیگه این نتیجه رو نمیده ؟ 

من گوشیمو ۶ ساله گرفتم دوربینشم خوب نیست😒

دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم🤭😭

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ایجاد نقشه ذهنی منفی اینم ی اشتباه دیگساگ میتونی با ی مشاور ص کن حتما

فایده نداره عزیزم 

باور کن شانس نداریم 

به سرنوشت و تقدیر اینا اعتقاد داری ؟ 

ممنون از شما حالا چرا سفالگری کلاسای دیگه این نتیجه رو نمیده ؟

خواهش میکنم

چرا کلاسای دیگه ام این حسو میده

ولی کار با گل خیلی ویژگی های عجیبی داره که باید تجربه کنید

وقتی تجربه کردید ، حیرت زده میشید

ببین اولا که کار با دسته

بعد شما داری با گل بازی میکنی

کودک درونت شوق و شعف کافی رو میگیره از این بازی

خاک و ابه ....انگار حس هم ذاتی باهاش داریم

بعد از هیچی شما خلقت میکنی

اصن خیلی خوبه

یه دفعه امتحان کنید

اینطور نیس اره

همینطوره 

حالا اسمش شانسه اقباله سرنوشته هر چی هست نداریم خانوادگی 😂