2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 571 پست
شرمنده من جواب میدم زیارت آل یاسین

خواهش می کنم دشمنتون شرمنده ممنونم از شما التماس دعا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

آفرین به شما که باعث شدی این همه آدم به یاد امام غریبمون بیوفتندفقط از خودشون باید بخواییم که این حا ...

وجود همگی شماها کار خود آقا صاحب الزمانه... چقدر خوب میشه که هر لحظه بیادشون باشیم... خود من چند روز پیش متوجه شدم بیماری دارم اولش خیلی دلم شکست بعد گفتم تا خدا و امام زمانمو دارم غصه چرا خیال چرا... تو رو خدا دق این دنیا و ادماشو نخورید... ما در محضر خداییم و داریم امتحان پس میدیم اگر همیشه یادمون باشه این موضوعو گناهی مرتکب نمیشیم... همیشه میگم خدای من از مشکل من بزرگتره... بسپاریم به خودش

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم دشمنتون شرمنده ممنونم از شما التماس دعا

عزیزی 

سوره یاسین با هر سوره ای رو میشه به نیت سلامتی و فرج اقا خوند 

زیارت آل یاسین مخصوص ایشون هست و معنی خیلی قشنگی داره حتما معنیش رو هم بخونید ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

زیارتش خواهر جان 🌱

ممنونم التماس دعا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چقدر خوب خدا حفظشون کنه قدر مادرتون بدونید 🌺🌹

عزیزمی الهی که خداوند مادرخودتون و خانوادتون رو حفظ کنه در پناه خودش زیر سایه صاحب الزمان عج 🤲🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

از بچگی مامانم همیشه پای تلویزیون و بحث های مذهبی میشستو مناجات میکرد.... میگفتم مامان این چی هست بر ...

چقد قششششنگ 

خدا حفظشون کنه 🤲🏻🤲🏻خوش به سعادتشون ❤️

ان شاءالله خدا کمکم کنه مادر خوبی باشم در مسیر حق بچه ام رو قرار بدم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

عزیزی سوره یاسین با هر سوره ای رو میشه به نیت سلامتی و فرج اقا خوند زیارت آل یاسین مخصوص ایشون هست و ...

ممنونم چشم ان شااله لیاقت خواندنشو پیدا کنم 

یعنی میشه به دیدارت برسیم 😭🥰دنیا از نو متولد بشه؟

من حس میکنم اون روز از شوق میمیرمو دوباره زنده میشم 😅🥰

امام زمان خودت از احوالم خبر داری تک تک لحظاتم رو شاهدی 

گاهی اونقدر پر از درد میشم که به فکر مرگ میفتم و گاهی امید تو من جونه میزنه 

شاهدی که چقدر دعا میکنم که خوب بشم امام زمان میدونی دیگه چرا خواب خوب نمیبینم؟

کاش یه نشونه بدی کاش کمکم کنی آقا 

میدونی چقدر بهم سخت میگذره 

امام زمان میشه دعا کنی منم برم دعا گن برام امام زمان 🥺🙏الان که اینو برات مینویسم چشمام اشکیه 

دعا کن آقا برام 🙏

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

وضعیتم مناسب نبود گفته بودنو همسرم حتی شناسناممو آورده بود😃!یادشون سپر بلا بوده همونطور که خودشون ف ...

ان شاء الله تو این شرایط قرار نگیری 

چقدر صبور هستی

قربون اقا بشم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اینو چرا نوشتم ...برای خودم جالب بود سی ام مهربیهوشیم ۱۲ ساعت بیشتر شده بود و همه نگرانعجیب بود برام ...

چقدر قشنگ واقعا اشک توی چشمام جمع شد 

با اجازه اسی اگر کسی کامنت منو میبینه بدونه روح‌من در عذابه تورو خدا اگر میشه دعا کنید سلامت باشم از ...

اسمت رو بگو عزیزم تا برای ارامشت همیشه دعا کنم 

عزیزمی الهی که خداوند مادرخودتون و خانوادتون رو حفظ کنه در پناه خودش زیر سایه صاحب الزمان عج 🤲🥰

الهی آمین .همچنین ممنون از دعای خوبتون گل مهربون 🙏🌺🌹

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اسمت رو بگو عزیزم تا برای ارامشت همیشه دعا کنم

😭🙏 ریحانه ام لطفا برای ارامش و سلامتم دعا کن 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت