2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 567 پست

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

به نظر من بخش مهمی از سرنوشت

زندگی هر انسانی به کلماتیه که 

روزانه از اونها استفاده میکنه

و به فکر هاییه که هر روز و هر شب

به ذهنش میرسه ...

شاید تعجب برانگیز باشه

ولی واقعا تکرار کلمات

زندگی ها رو متحول میکنن !

حالا این کلمات اگه ذکر فرج و معنویات باشه

اونم دسته جمعی چه شود!🥰

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه به دیدارت برسیم 😭🥰

دنیا از نو متولد بشه؟

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

گفتین از امام زمانمون بگیم 

چه بگیم که در وصفش بگنجه؟

ایشون حجت خدان ،  همون که مونس تنهایی هامون، 

همونی که نگاه مهربونش و سایه ی دعاشون رو سر همه

ماست 

خیلی ممنون از بزرگواری و کلام آرامبخشتون ، ان شاءالله آقا دستمونو رها نکنن

بزرگواری از خود شماست 

و این لطف شما رو میرسونه🙏

امیدوارم به زودی شب هجران تون

به طلوع خورشید و صبح وصال

ظهور امام تون متصل بشه 🌟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
آخه یه تیتاب ۶ تومنی بگم از طرف آقا...ارزش آقا بالاتره

عزیزم ارزش اقا که اصلا مقیاس و‌ متر و اندازه نداره

اما اینقد کریم هستند این خاندان که مدیون احدی نمی مانند هر کاری که مردم‌ یاد ایشون بندازه و بگید برای فرج حضرت دعا کنید 

دل مبارک و غریب شان خوشحال میکنه.

یک خاطره از دوستم تو پست بعدی اگر مایل بودید تعریف کنم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
به نظر من بخش مهمی از سرنوشتزندگی هر انسانی به کلماتیه که روزانه از اونها استفاده میکنهو به فکر هایی ...

اینو چرا نوشتم ...برای خودم جالب بود سی ام مهر

بیهوشیم ۱۲ ساعت بیشتر شده بود و همه نگران

عجیب بود برام تو حال بد نارسایی قلبی

.... ...فقط یادمه

تو مغزم فقط صلوات اکو میشد و ذکر 

اللهم عجل لولیک الفرج!

اولین کلمات بعد بهوش اومدنم  هم بودن 

با اجازه اسی 

اگر کسی کامنت منو میبینه بدونه روح‌من در عذابه 

تورو خدا اگر میشه دعا کنید سلامت باشم از بیماری بد به دور باشم و آرامش روح 🧡💛

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

آخه یه تیتاب ۶ تومنی بگم از طرف آقا...ارزش آقا بالاتره

نفس عمل  و ارزش معنویش مهمه عزیزم 

نه ارزش مادیش. خدا قبول کنه و عمرتون با عزت و سعادت

دوست دارم مناسبت امروز رو به امام زمانم تبریک بگم

میدونم بهم میخندین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم ارزش اقا که اصلا مقیاس و‌ متر و اندازه ندارهاما اینقد کریم هستند این خاندان که مدیون احدی نمی ...

از بیان روابط معنویم برحذرم هیچکس نمیدونه من اینکارا ر میکنم همه منو آدمی سرد میدونن ولی من وقتی خرم آقا رو دیدم مشهد در لحطه یه شعر به دهنم امد با گریه ....

در زندگی لحظاتی هست که نمیدانم زنده ام و مرده 

نمیدانم با چشم سر میبینم یا با چشم دل 

نمیدانم در دنیای مردگان هستم یا زندگان

مثل دیدن حرم تو که نمیدانم با کدام چشم و با کدام دل ولی تو میدانی!

این به دهنم امد 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

عزیزم بخیر گذشته خداروشکر صدقه بده

ممنونم🌺ولی واقعا ترسناکه ادم از یه دقیقه خودش هم خبر نداره..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺