2777
2789

معتقده دعای همسر خیلی تاثیر داره تو زندگی برای همین همیشه بهم میگه دعا کن دعای همسر عالیه 

بعد بعضی وقتا عصبی میشم بهش میگم خدا لعنتت کنه یا خدا بزنه تو سرت شدیدا ناراحت میشههه فک میکنه دیگع بدبخت شده🤣🤣

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

😂😂

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم چیزی بگم چون اگه اون طوری بشه اول خودم بدبخت میشم یبار گفتم انشالله که به جای پیشرفت پسرفت کنی انقدر که درگیر کاراش بود و بدقول  کلا سرمایه زندگیمون داشت به باد میرفت آخر خودم کلی دعا کردم گفتم خدایا غلط کردم 😂😂

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

من میترسم چیزی بگم چون اگه اون طوری بشه اول خودم بدبخت میشم یبار گفتم انشالله که به جای پیشرفت پسرفت ...

اره بابا 😂 هیچوقت نباید نفرین کرد. بدبختیشون برابر با بدبختی خودمونه دیگه 

دستت بگیرش ، پس فردا که بچه دار شدید اینا تاثیر مستقیم می‌زاره رو تربیت فرزندانتون عزیزوم

تمام سعیمو میکنم ی زن اروم باشم 🥲

راست میگه دعای زن واقعا تاثیر داره ما یه بار دعوا کردیم بعد خیلی دلم ازش شکست نماز خوندم آروم بشم بعد از نماز سرمو گذاشتم رو مهر گریه کردم پیش خدا باورت میشه بگم از لحاظ مالی به هم ریخت حالا هر چی دعا میکنم میگم خدایا درست کن شکر خوردم خدا میگه دیر اومدی خیلی دیره 😅به خدا درست بشو نیست لعنتی دیگه از امروز نذر کردم 40 روز سوره یاسین بخونم انشاالله درست میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤