2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3429 بازدید | 538 پست
دقیقا ، یه مدتی هست شاید دو سه سال من همش حس می کنم نا آرومم مخصوصا وقتی این همه بی دین و ایمانی رو ...

قلب ها فقط با یاد خدا 

و آمدن امام هست 

که قرار میگیره 

چشم مون به دره 

وقتی شده که گناهان علنی شده و رو آمده 

دل آدم میگیره 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام عزیزم ان شاء الله ظهور نزدیکه خودمون رو اماده کنیم حوادثی که در مناطق شام و یمن و فلسطین داره ا ...

ان شاالله که بابای مهربونیا میاد و آغوشش رو به روی این همه کودک و ادم بی گناه باز می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹🫂

🫂🫂🫂

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

هدفتون از این نوع تاپیکا چیه؟؟؟

هر روز چند مدل از این تاپیکا زده میشه چند تا جمله ادبی و اظهار شرم و ناراحتی از عدم ظهور و چند صلوات و... آخرشم هیچی به هیچی؛  به اصطلاح نخود نخود هر که رود خانه خود😐

این تاپیکا دردی از هیچکس دوا نمیکنه😔

برای ظهور سریعتر ایشون دعای فرج رو بخونید در خواب به من اینو گفتن

دعای فرج یعنی همون دعای الهی عظم البلا؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

نمیشه به امام زمان بگم؟امام زمان که گفتنی نیست دیدنیه،از دل خسته ی یه مادر برای شفای پسرش بشنو آقای ...

برای شفاشون حمد خوندم عزیزم

ان شاءالله خدا به برکت این تاپیک و صاحبش امام زمانمون واسه پسرت معجزه بشه و سلامتی روزی زندگیش بشه

الاهی آمین 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
سلام عزیزم ان شاء الله ظهور نزدیکه خودمون رو اماده کنیم حوادثی که در مناطق شام و یمن و فلسطین داره ا ...

خیلی زیبا گفتین 🥰

وارث ذوالفقار خواهد آمد🤲🤲🤲🤲🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

قلب ها فقط با یاد خدا و آمدن امام هست که قرار میگیره چشم مون به دره وقتی شده که گناهان علنی شده و رو ...

چند شب پیش من به یکی از اعضای خانواده که اتفاقا اهل نماز و خدا پیغمبر میگم اتفاقاتی که تو دنیا داره رخ میده نشونه ی ظهور برگشته میگه من دیگه شک دارم بعد ۱۴۰۰ سال ،یعنی من تپش قلب گرفتم از شدت غم ،نمیگم خیلی ادم پاک و مومنیم اما وقتی این چیزارو می بینم بیشتر متوجه غربت امام میشم.

برای شفاشون حمد خوندم عزیزمان شاءالله خدا به برکت این تاپیک و صاحبش امام زمانمون واسه پسرت معجزه بشه ...

ممنونم🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هدفتون از این نوع تاپیکا چیه؟؟؟هر روز چند مدل از این تاپیکا زده میشه چند تا جمله ادبی و اظهار شرم و ...

یاد امام رو تو دل ها انداختن چیز کمی نیست 

اینجا محفلی هست که درباره امام زمان حرف زده میشه 

یاد و ذکر امام زمانمون 

دلهامون رو جلا میده 

برای خوب بودن و بهتر شدن تلاش میکنیم 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هدفتون از این نوع تاپیکا چیه؟؟؟هر روز چند مدل از این تاپیکا زده میشه چند تا جمله ادبی و اظهار شرم و ...

نه واقعا  اینطور نیست 

ببین خود من با همچین تاپیک چند سال پیش واقعااا زندگیم زیرو رو شد 

وقتی با امام زمان درد و دل میکنم اون آرامشی رو ک ازشون میگیرم هیییچ تراپیستی نمیتونه بهم بده کل قانونای سخت زندگیم شکستن به همین راحتی نمیدونم چطور از احساسم بهت بگم فقط کافی وصل بشی بهشون منم چند سال پیش حرف دوستان رو نمیفهمیدم ولی منو لایق دونست صاحب‌الزمان 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
۱۴ سالته؟؟؟😁😁

😂😂😂😂

کاش برمیگشتم به 14 سالگی 

خیر بانو 🤗❣️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403