2777
2789
دیگه مثل سابق نیستم هیچی نمیفهمم بخاطر اینکه برام دعا و طلسم گرفته بودن

نمی‌دونم والا انشالله خدا کمکت کنه ولی تو سایت دیدم میگن که چهلو پنج روز بطور مداوم و بدون قطعی  صوت سوره ی بقره رو بذاری اگه مسیله ی خاصی و دعا و طلسمی باشه برطرف میشه ای کاش اگه میدونی چهلو پنج  روز خونه هستی صوت تند خوانی  قرآن رو یه ساعتی که بقیه نیستن بذاری تو خونه پخش بشه اگه مطمین نیستی مداوم  خونه ای انجامش نده میگن شرایط ممکنه بدتر بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه این دیگه چه فوبیاییه؟ دعایی چیزی برا خودت بگیر

کلا میترسم ..حتی تو آسانسور چه بره بالا چه پایین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

۲ ساعت البته هفته ایی دوبار میرم

ووییی .دختررر .چه خبرهههه .پوست و استخوان از کار می‌افته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اخه راه ندارم من خودمم همین فوبیا رو دارم اینم یه بار که مجبوری سوار قطار شدم کشف کردم هر چند تا صبح ...

آره باید دنبال بخاری برقی باشم حتماا ..هوا سرد شدنی اصلااا نمیشه تو اتاق خواب رفت با وجودی که پنجره رو با نایلون میپوشونم

نیم ساعتکاش وسواس بودم😅

برو خدا روشکر کن وسواس نداری وسواس از شیطانه کلی گناه مبکنی اسراف آب و زمان و سلامتی بدنت با وسواس بخطر میفته تازه خیلی ها هم بخاطر وسواس شوهرشون طلاقشون میده خیلی بده وسواس همش عقبی از زندگی

خداااااااااا  

برو خدا روشکر کن وسواس نداری وسواس از شیطانه کلی گناه مبکنی اسراف آب و زمان و سلامتی بدنت با وسواس ب ...

قبول دارم ولی منم زیادی از اونور بوم افتادم هفته یبار زوری میرم گربه شور میکنم میام بیرون😅

قبول دارم ولی منم زیادی از اونور بوم افتادم هفته یبار زوری میرم گربه شور میکنم میام بیرون😅

طبیعی قدیمی ها هم هفته ایی یکبار میرفتن حمام عمومی الان والا مد شده مردم هر روز حموم ان🤣

خداااااااااا  

طبیعی قدیمی ها هم هفته ایی یکبار میرفتن حمام عمومی الان والا مد شده مردم هر روز حموم ان🤣

آره ولی نه برا کسی که باشگاه و دانشگاه و بیرون و تو میره

روز حمومم که میشه بو سگ مرده میدم🤣🤣