2777
2789
عنوان

منو می‌شناسید🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 37 پست
فدات عزیزم🌹چون گزارش زده بودن زیاد برام و ی دعوای ریز با اکیپمون رفتیم با ی عده کردیم و تعلیق شدم و ...

واقعا نمیدونم چرا بعضی از کاربر ها توی سایت با اکیپ ها مشکل دارن و همیشه درحال بحث با اکیپ ها هستن 

د اخه خب مجازیه حداقل بزارین آدم توی همین مجازی خوش باشه 

زندگی واقعی به قدری سخت هست که تنها راه فرار کردن از زندگی واقعا برامون شده نی نی سایت و دوستایی که داخلش پیدا می‌کنیم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

واقعا نمیدونم چرا بعضی از کاربر ها توی سایت با اکیپ ها مشکل دارن و همیشه درحال بحث با اکیپ ها هستن د ...

والا بخدا

اصلا ما کاری نداریم ب کسی اگه نیان گیر ندن 

ولی خوب دائم در حال گیر دادن هستن ب ما

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بخدااصلا ما کاری نداریم ب کسی اگه نیان گیر ندن ولی خوب دائم در حال گیر دادن هستن ب ما

حق دارید واقعا 

میدونم عزیزم اصلا کلا ادم عادی مرض ندارن پاچه دیگران رو بگیره

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

حق دارید واقعا میدونم عزیزم اصلا کلا ادم عادی مرض ندارن پاچه دیگران رو بگیره

امیدوارم ب پستتون نخورن این افراد🌹

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

امیدوارم ب پستتون نخورن این افراد🌹

ممنونم بابت آرزوی خوبتون.

بنده خوشحال شدم که باهاتون هم صحبت شدم❤️

ممنونم بابت آرزوی خوبتون.بنده خوشحال شدم که باهاتون هم صحبت شدم❤️

همچنین عزیز دلم💕💕💕

اخه میدونی چیه من عادت دارم زیاد بیام سایت زیاد توی تاپیک ها متنوع میرم و نظر میدم و اکثرا به کاربری ...

من که انقد امد معتادش شدم کاربری خودمو دادم تعلیق کنه که بلکن کمتربیام انوقت امد روی این کاربریم😐😂💔