2777
2789
وااایییی مثلا چقدر ؟ادمای با شخصیتیی هم هستن؟ با لول و باکلاسن؟ یا فقط پول دارن شمایی که باهاشون درا ...

درآمد زیاد گل زیااااد مخصوصا اگه جانباز باشن یا سنواتشون بالا باشه

راستش زیاد شخصیت های جالبی به تور من نخورد خیلی متکبرن

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

منفیش فقط هوای گرم اهوازه همین

آیییییی🥲

یعنی باقیش همش مثبته اره؟ 😍ههههههیییییی از درون حالم خوب شد با کامنتت خیلی دوست داشتم 

اگه هنوز اطلاعات داری بهم بگو مثل تراپیه برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوزستانی یا بختیاری هستی؟

آخه بختیاریهای خوزستان علاقه ی خاصی به شرکت نفت دارن.حتی یه جوک هم گفته بودن برامون

به یه آقای بختیاری میگن اگه رییس جمهور شدی چکار میکنی؟میگه یه کار میکنم شرکت نفت استخدام بشم🤣🤣🤣

ولی خب بهرحال مزایای خوبی داره البته الان خیلی ها که استخدام شرکت نفت هستن با وزارت نفت نیستن و با تامین اجتماعی ان بهشون میگن شرکتهای اقماری اونا مزایای خاصی ندارن حواست باید به این مسئله باشه معمولا اونایی که ۱۴ روز سر کارن ۱۴ روز آف اینجوری ان ملی حفاری میشن و سر چاه نفت کار میکنند معمولا

لازمه بدونید که ساختن یه زندگی پول میخواد بعدشم من بابام خودش املاکیه کلی زمین داره که فقط بنام منه ...

نگفتم بدبخت و هیچی نداری

ولی کامنت قبلی ناخواسته تایید کردی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جدی ؟؟؟ چرا میگن شرکت گاز حقوقش بیشتره؟؟؟؟میشه بهم بگید شرکت نفت جقدره؟شرکت گاز چقدره؟ اخه من هیچ آش ...

والا ما پیمانکار گازیم دقیق نمیدونم .من عادت ندارم ازکسی بپرسم حقوقش چقدره.فقط میدونم که خیلی کمتره ..پایه حقوقشونم کمه ..اما نفت عالیه...حالا از کجا میخای خاستگار شرکت نفتی پیدا کنی😂...اینم بگم اکثر شرکت نفتی ها به شذت خسیسن...نه همه شون...ولی خیلیاشون که میشناسم خسیسن

کاش تو سهم من بودی❤️
حقوق شرکت نفتی ها خیلی بیشترهو جفت شرکت ها چند روزش شیفت شب و چند روز دیگه اش شفت روزن و دو هفته اون ...

همه باید یه هفته اونا دوهفته خونه و..... باشن یا فقط یکسری از نیرو هاشون؟ 

اگه خونمونو ببریم نزدیک محل کارش چی اونوقت میشه شبا بیاد خونه؟

همه شرکت نفتی ها طرح اسکان نیستن.اونایی که تو ستاد هستن یعنی تهران فقط پنجشنبه جمعه تعطیلی دارن

اونایی که تو مراکز کار میکنن طرح اقماری هستن یعنی۱۴روز کار۱۴,روز استراحت

در ضمن سقف حقوق دارن.بالاترین حقوق۱۱۰هست ک مربوط به ریس منطقه اون مرکز میشه.و اگر یسهمیه جانبازی  یا آزاده داشته باشه طرف،مالیات و عوارض پرداخت نمیکن و حقوق چربی میگیرن

وام میدن ولی کلی از حقوق کم میشه.

خونه میدناگه مقامش بالا باشه تو شهرک نفت بهتون خونه میدن خیلی خوشگله اونجاهرروز غذای رایگان داریدهرر ...

الکی..... میگی ؟؟؟؟ اینا رو جدی میگی ؟ بگو بخدا؟ 

اینکه از تصورمم بالا ترررررررررررره😍😍😍😍😍😍

تورو خدا بگو راست میگی؟