2777
2789
عنوان

خیانت رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5161 بازدید | 150 پست

شما با برادر شوهرت ارتباط داری درسته؟ 

منظورم تلفنی 

یا میاد باهات صحبت میکنه؟

اگر بله که کار خودت خیلی خیلی بد و اشتباهه 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای راهکاری که خواستین

به شوهرت بگو این مرده نمیدونم چرا اینجوری نگام میکنه 

بپرس بگو دوستت چشماش چپه؟!

آخه نگاهاش یه جوریه  

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بهش گفتم اینستامو چک میکنه آخه واقعا هم چک میکنه واکنشی نشون نداد فقط گفت اسمت رو تو اینستا عوض کن

عوض نکن ،بگو تو چرا نمیذاریش کنار ، اسممو عوض کنم دلشو و نیتشرو ک نمیتونم عوض کنم ،سعی کن با یه دوست خوب و نزدیک ارتباط خانوادگی بگیری

اسی بازم میگم اگر با برادرشوهرت رازهای مگو با هم دارید و فاز درد دل و رفاقت و رازداری برای هم دارید 

باید بگم کار خودت حالت تهوع برانگیزتره !

کار خودتم خیانته

از ما گفتن بود

این بی تفاوتی های شوهرت هم ممونه از تاثییرات دوستی بااون باشه 

به نظرمن اصلا هیچی به خانواده های دوطرف نگو که شر میشه 

فقط هرطور شده به هرقیمتی شده شوهرتو از تو این رابطه بکش بیرون 

فکر میکنی اگه تو هم همچین دوستی داشتی و شوهرت میدونست همینقدر ساکت بود 

پنجمین اکانت 👻

این موارد خیلی حساس هست ..یک اشتباه ممکن خسارت زیادی به بار بیاره ...خبر دادن کار درستی نیست ...شما مسیول زندگی خودتی و بهتره این موضوع رو با لحن آرام در قالب یک داستان و روایتی که مثلا از جایی خوندی و شنیدی در قالب یک نگرانی به هنسرت اطلاع بدی