2777
2789

تصور خاصی دارین نسبت به چنین مردی؟!

اگر هست مثبت هست یا منفی !!!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ 

تا 40هم ازدواج نکنه برام عجیب نیس با این وضعیت 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هیچی والا از سن ۲۷تا ۴۰وقت ازدواج آقایون هست ب نظرم

آفرین تا چهل ؟!!!!!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

اگه توی اون مدت دست آوردی داشته باشه تحسین برانگیزه ولی اگه نه هیچی نداشته باشه ذهن آدم درگیر دلایلش ...

درسته . نهایتش تونسته باشه مدرکی بگیره و ماشین و قطعه زمینی

هیچ تا 40هم ازدواج نکنه برام عجیب نیس با این وضعیت

چه جالب . امیدوارم کنندس

عاقل ترین آدم و دیدم کاملا مثبته بهش

🌹

Oh my God

بله خانوم ها هم از سن ۲۱تا ۲۹ب نظرم بهترین سن ازدواج هست

آره دقیقاً 

چه جالب . امیدوارم کنندس

هوم 

حق دارن 

ولی خب باید پسس انداز و یه ماشین خوب تو این همه سال از خودش داشته باشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴