2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی لیلا حاتمی نمونه ی خانم نچرال باکلاس و جذابهههه

خودش سرجای خودش. 

من نقش رعنارو میگم. 

طرف شبیه به میلیون ها زن با لباس مشکی 

بدون اینکه چاق و تپل باشه همه جاش بیرون باشه. 

زده مثلا از مغازه بیرون

یهو پنجاه نفر تیکه انداختن 

یعنی چی؟؟؟! 

چیه؟ راس میگم دیگه طرف با لباسای مشکی تیپ ساده لاغر معمولی از مغازه زد بیرون جلو پیریدو دفعه بهش متل ...

خوب عشوه میومد

غلام نماد مردهای هرزه بود

رعنا نماد بکن ها ی بول

ندیدی چه خودشو می‌چسبند ب علی ازاون ور

بول غلامو

نچرال هس ولیکجاش جذابه ی جوری حرف میزنه انگار ماست تو دهنشه

بابا رعنا تو فیلم خیلی عادی بود حتی جسمش هم محرک نبود عادی بود عادی

چرا سعی داشتن بگن کل دنیا عاشقشن

چون شما مخاطبی هستی که دانش سینما نداری به نظرت فیلم چرت بوده.منم نمیگم شاهکار بود ولی در نوع خودش خ ...

چی بگم

حتی جایزه بین المللی هم نبرد از سینما دان ها

خوب عشوه میومدغلام نماد مردهای هرزه بودرعنا نماد بکن ها ی بولندیدی چه خودشو می‌چسبند ب علی ازاون ورب ...

چی بگم 

اخه اون صحنه بیشتر مسخره بود 

از مغازه زد بیرون

شاید به اونم چشمک اینا زده

اگه منظورت استایله که خب فیلم برای ۵ سال پیشه و تازگیا مجوز گرفته برای همین قدیمیه استایلش 

ظاهرش هم خب معمولیه

فیلم هم مشکلات اجتماعی رو نشون میده

پدر نماد پیرمردای پولدار هوس‌ران جامعه که به جای رسیدگی به جوون‌ها پول رو حروم میکنن

علی و رضا نماد جوون‌های بیچاره 

رعنا هم نماد دخترایی که زندگیشون رو فدای راحتی و اسودگی میکنن که در اخر پوچیه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

خودش سرجای خودش. من نقش رعنارو میگم. طرف شبیه به میلیون ها زن با لباس مشکی بدون اینکه چاق و تپل باشه ...

تو هنوز نمیدونی ذات مرد جماعت چقدر کثیفه.مردا هیچی براشون مهم نیس یه چیزی برای هرزگی و بیشعوری شون دارن.من خودم یه خانم محجبه چادری بشدت پوشیده هستم ولی گاهی از طرف مردای مریض متلک هم شنیدم.این هیچ ربطی به لاغری و زشتی و تیپ نداره😕