2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری که سه سال کوچک تره

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 73 پست
خانمها زودتر پیر نمیشن مشکل اینجاست که چروک شدن پوست خانمها اونا رو از دختری و زیبایی دور میکنه ولی ...

دقیقا 

الان شوهرم ۲۵ سالشه هزارتا چروک تو صورتشه اصلا سنشو بیشتر نکرده حالا من خط خنده دارم و یدونه چروک رییییز وسط پیشونیم با ۱۸ سال سن انگار همسنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهبنظرت چ کنم یعنی رهاش کنم؟ داغون میشه میدونم چون 24 حتی وقتی دستش تو ماشین مردمه تماس میگیره چون ...

ی مورداینجوری بود ...پسره الان۳۵ سالشه هنوز خانمه رودوس داره ولی خوب متاهل شدن هر دو 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دوستی نمیخوام هدفم از رابطه دوستی نیست

۱۸سال هنوز در دوران کودکی به سر میبره دهه ۵۰نیستیم که مثل پدر مادرا که در سن کم یک مرد مسیولیت یک زندگی روبرعهده می‌گرفت چون سفت و سخت بار آمده بود طرف ۱۸تا ۲۰ازدواج‌ می‌کرده / حالا این نوجوان آیا به این درک رسیده؟ شاید رسیده باشه باید بشناسی طرفتو 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
۱۸سال هنوز در دوران کودکی به سر میبره دهه ۵۰نیستیم که مثل پدر مادرا که در سن کم یک مرد مسیولیت یک زن ...

م ی چیزی بگم... 

ما لریم 

لرا خیلی زود به پختکی عقلی میرسن پسراشون 

امار طلاق توشون بشدت پایینه و خیلی زن دوست ان

این پسرم مثل بقیه پسرای اشنا و فامیل از سن کم تر کار میکردهو الانم مشغول ب کاره و خیلی اطلاعات داره 

ولی درمورد اینمه سنش کمه حق یا شماست

من داييم و پسر خالم از زنشون ٣ سال كوچيكترن. زندگي خوبي هم دارن. خيلي وقته ازدواج كردن. 

اگر از نظر عقلي بيشتره هيچ مشكلي نداره. البته از لحاظ اجتماعي و فرهنگي و مالي و مذهبي هم بايد بهم نزديك باشيد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یعنی بدون اینکه همو ببینید و با یه عکس تصمیم به ازدواج گرفته؟ به نظرم قصدش این نیست و چیزای دیگه پشت ...

عزیزم من ی استان دیگه رفتمه برای دانشگاه اما برمیگردم شهر خودم بهمن ماه. اونم همشهریمه