2777
2789
عنوان

از بی محلیای شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
الان عوضی بیرون بود من خونه پدرمم بخاطر شرایطم گفت میرم خونه زنگ میزنم الان منتظرشم دریغ از تماسش زن ...

بیرون بود یعنی دقیقا کجا بوده؟؟؟

سر کار یا پی تفریح؟؟؟

اصلاااا زنگ نزن بذار ببین خودش می زنگ میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون بود یعنی دقیقا کجا بوده؟؟؟سر کار یا پی تفریح؟؟؟اصلاااا زنگ نزن بذار ببین خودش می زنگ میزنه

نه امروز بیکاریش بود رفت با دوستاش الان نمیدونم کدوم گوریه ولی میدونم بیرونه گفت الان میرم خونه زنگ مبرنم هنوز خبری از این لاشیا سگ نیس

با زبون خوش و نرم ، با مظلوم نمایی ، سخته اما تنها راهت همینه ،بقیه راهها فقط دورترتون میکنه

من میخوام پارش کنم مظلوم نمایی یعنی چی یعنی برم خایه مالیشو کنم 

الان عوضی بیرون بود من خونه پدرمم بخاطر شرایطم گفت میرم خونه زنگ میزنم الان منتظرشم دریغ از تماسش زن ...

عزیزم برو خونه خودتون بزار ببینه حالتو

وظیفه مادرت نیست از شما مراقبت کنه

بعدشم مردا دوست دارن تو بدون اینکه اونارو مقصر بدونی فقط بگی من بهت نیاز دارم

بگو بهش خیلی آروم و بی دعوا و از جهت دردودل مثل یک دوست، نه اینکه تقصیرا رو گردن اون بندازی. بگو من حالم بده خیلی اذیتم خیلی ناراحتم بابت بچه نیاز دارم یکی پناهم باشه تکیه گاهم باشه میشه این روزا که حالم بده یکم بیشتر کنارم باشی مراقبم باشی 

عزیزم برو خونه خودتون بزار ببینه حالتووظیفه مادرت نیست از شما مراقبت کنهبعدشم مردا دوست دارن تو بدون ...

گفتم میگه مگه چیه بچه پنج ماهه مرده ما که ندیدیمش قراره زندگب نکنیم و فلان بیسار از این حرفا 

نه امروز بیکاریش بود رفت با دوستاش الان نمیدونم کدوم گوریه ولی میدونم بیرونه گفت الان میرم خونه زنگ ...

بیکار بود رفت با دوستاش😡

تو هم گذاشتی بره؟؟؟؟

خب اصلا چرا وقتی بیکاره باید به جای کنار همسرش بودن با دوستاش بیرون بره؟؟؟؟

اصلا شما چرا موندی خونه مادرت؟؟؟؟

باید میموندی خونه خودت 

وقتی رفتی خونه مادرت اونم میگه خب خونه مادرشه و اونا بهش میرسن و ... منم برم دنبال گردشم

بیکار بود رفت با دوستاش😡تو هم گذاشتی بره؟؟؟؟خب اصلا چرا وقتی بیکاره باید به جای کنار همسرش بودن با ...

الان چیکار کنم زنگ بزنم یا بزارم اون بزنه دیگه طاقتم سراومده 

من میخوام پارش کنم مظلوم نمایی یعنی چی یعنی برم خایه مالیشو کنم

منظورم حرفاتو با زبون نرم بزن ببین منم مشکل تو رو دارم یه آدم کاملا احساساتی گیر یه مرد سرد افتادم الان پشیمونم که در مقابل بی محلیاش منم ازش دورتر شدم شاید اون بفهمه و جبران کنه ولی دورتر شد الان تو مرحله طلاق عاطفی هستیم هیچ جوره هم احساسات نون به عقب برنمیگرده پشیمونم که این مسیر رو رفتم کاش از هر راهی بود جذبش میکردم تا ازش دورتر نشم

الان چیکار کنم زنگ بزنم یا بزارم اون بزنه دیگه طاقتم سراومده

ببین قبل هر کاری اول خوب فکر کن 

زنگ زدن شما این وقت شب هیچ تاثیری نداره جز اینکه طرف میگه چه پیگیرمه 

بزار خودش زنگ بزنه و محکم و قاطع بگو بیا دنبالم حالم بده می‌خوام برگردم خونه خودم و اگه گفت چرا؟؟ بگو حس میکنم اونجا آرامش بیشتری دارم تو خونه خودم 

بعد که اومد رفتید خونه بشین بلند بلند گریه کن بزار به دست و پا زدن بیوفته که چی شده و ...

وقتی اومد گفت چی شده بگو من دیروز از نظر روحی داغون بودم 

همه دورم بودن ولی تو که باید باشی نبودی