2777
2789
عنوان

زائده در لابیا مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 80 پست
بارتلون هم ممکنه باشهدست نزن برو پیش دکتر عزیزم

خاطره افتضاحیییییی افتضاح که چه بگم وحشتناک از دکتر زنان دکتر هم مه یه کارشناس ماما خیر ندیده دارم که منو به این روز انداخت بک ساله درگیر وسواس مریضی شدم به شکی که بهم داد خدا لعنتش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شاید هم طبیعی باشه دعا کنین برام که عادی باشه واقا زندگیم رو مختل کرده

همین استرس سم بدن نگران نباش انشالله چیزی نیس 

اگه خیلی ذهنت درگیره دکتر برو خیالت راحت بشه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
خاطره افتضاحیییییی افتضاح که چه بگم وحشتناک از دکتر زنان دکتر هم مه یه کارشناس ماما خیر ندیده دارم ک ...

حق داری عزیزم 

به خدا ۱۴ سالم بود دست ام به دست هیچ کسی نخورده بود

برای چیزی دیگه برد مادرم منو پزشک مثلا 

سنده خانوم به مادرم گفت دخترت پرده اس آسیب دیده

مادرم قهوه ایش کرد

اما من دقیقا ۹ سال پس ذهنم موند 

اما دلیل نشد نرم پیش دکترای دیگه 

همین استرس سم بدن نگران نباش انشالله چیزی نیس اگه خیلی ذهنت درگیره دکتر برو خیالت راحت بشه

حتما بتونم میزم یه خاطره بدی از رفتن به یه کارشناس مامای خیر ندیده دارممم از اون روز اون منو به این حال انداخت پارسال دقیقا که هرروژم جهنم شده اژ وسواس و ترس

حق داری عزیزم به خدا ۱۴ سالم بود دست ام به دست هیچ کسی نخورده بودبرای چیزی دیگه برد مادرم منو پزشک م ...

من روی لابیا داخلی کنار دهانه واژن یه زائده های خطی دیدم که دومه های کشیده صورتی و گوشتی بودن اون شب تا صبح میزدم تو سرم میگفتم زیگیله از هولم هی‌مادرم گفت وایسا بریم پیش متخصص نرو پیش هرکسی یه کارشناس ماما بهم معرفی کرد همسایه رفتم اونجا دیدم مطعب نیست توی یه پارکینگ یه پرده کشیده با یه تخت و وسیله نگاه کرد گفت اینا به احتمال زیگیله بیا نموننه برداری کنم برات نگران مباش زیگیل هم رفع میشه هیچوقت یادم نمیره کف خیابون افتاده بودم گریه میکردم  تا یه هفته اب و غذا نمیخورم رفتم پیش متخصص زنان مادرم  با ۴۰ سال سابقه سه نگاه کرد گفت پاشو هیچی نیست اما اون کارشناس بی شرف دیگه این وسواس رو کلا گذاشت روم خدا ازشون نگذره