2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192241 بازدید | 908 پست
دقیقا وقتی جداشدن تمام شدهحالا ایشون بچه دارن بخاطر بچه بله امکانش هست ملاقات کننحرف بزنن باهم راه ب ...

با همین حرف ها و توجیهات و دلسوزی افراطی،مردها روز به روز خیانتشون بیشتر میشه.چون میدونن هزاربار خیانت کنن زنشون راحت میبخشه.

برای خودتون ارزش قائل بشید خانمای عزیز

زن ناز داره نیازهم داره

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم دختر خانم های مجرد واقعا تا شناخت پیدا نکردن وارد رابطه نشن شده 1 هفته تمام زیر و رو کنید س ...

خیانت خیلی سخته عزیز،حرفتون درسته.

ان شاءالله کسی تجربش نکنه.بعضی عزیزان هم الحمدلله تجربه نداشتن که راحت میگن غذا بده.

ان شاءالله هم هیچوقت تجربه نکنن

تا نفهمن واقعا چقدر سخته.

خیانت یعنی مرگ احساس ‌

اقا باید خیلی تلاش کنن تا اعتماد و دل خانم رو بدست بیارن

تا قدرشونووبدونن و خیانت رو تکرار نکنن💔

بعد بعضی عزیزان گمان میکنن از بدجنسی میگیم‌

اخه این چه حرفیه

الهی براس استارتر بهترین ها پیش بیاد و

همسرشون هدایت بشن و قدر خانم سابشونو بدونن

و تادیر نشده فکری به حال زندگی شون کنن

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

وا جدی؟

شما میشناسیش باید بهتر بدونی. 

اگه اولین باره ازت خواسته چه اشکالی داره، پدر بچه هاته ولی اگر دیدی رفتارای دیگه داره برای نزدیک شدن بهت،بالأخره متوجه میشی قصدشو

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

هر ادمی ی اشتباهی داره تو زندگیش ممکنه پشیمون شده باشه

میخواست خیانت نکنه

خیانت توجیحهی نداره

حق همچین ادماییه بد تر از اینا سرشون بیاد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خاهشا چون دو تا بچه دارن اینجوری نگو

اون موقعی که خیانت میکرد و داشت با یه هرزه خوش میگذروند یادش به دوتا بچه ش بود؟؟؟ اون موقعی که همین اسی رو گذاشت و ۸ روز رفت وخبری از خودش نداد و این زبون بسته نگران بود یادش نبود دوتا بچه هم داره؟؟؟...نخیر این جور مردا میخوان یکی دربست نوکریشونا بکنه و بچه ها رو ترو خشک کنه....

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

هر ادمی ی اشتباهی داره تو زندگیش ممکنه پشیمون شده باشه

اگه پشیمون شده مثله بچه آدم بیاد با زنش حرف بزنه جلوش بگه گوه خوردم غلط کردم و حلالیت بطلبه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

نه نمیخام اشتی کنم

عزیزم این ی نظر شخصیه بنظرم.اینجا اکثرا حالت هجومی و حمله هستن و اکثرا بچه هستن،و توانایی اینکه ازشون نظر خواهی بشه رو ندارن.خودت هرجور صلاح میدونی انجام بده

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...