2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192260 بازدید | 908 پست
اسی من نمیفهمم چرا همه بهت میگن نه تو الان باید باهاش مثل یه دوست باشی چون بچه داری ازش عاقل باش یه ...

چون خيانت کرده!، 😐

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چیکار کردی 

هرچقدرم. آدم بدی بوده باشه ی بشقاب غذا دادن بهش ازشما کم نمیکنه

چقدر دلها واقعا کوچیکه.  چ دنیای بدی

حالا اون بد. وقتی ی بشقاب غذا خواسته  چیزی ازدنیا وخوبیاش کم نمیشه ک آدم نفرسته. چقدر آدما سنگدل شدن. حقمون. دنیاهم باهامون اینهمه. بی رحم شده

برای امر خیر با وجود 10 سال زندگی مشترک و بچه ی مشترک برات جایی سوال نمی مونه چرا خودش مستقیم جلو نم ...

حرف منم همین بوده 🤷‍♀️متاسفانه خانم‌ها مهربانی مون رو با بی ارزش کردن خودمون اشتباه گرفتن اونم وقتی ایشونوجداشدن از همسرسابشون.اگه همسرشون بودن خوب بود راه اشتی بود.

ولی نه مردی که با روی زیاد بدون شرمندگی  و عذرخواهی از اتفاقات قبل و دلی که از استاتر شکسته بیاد بگه برام غذا بفرست‌

قصد خیری هم اگر دارن از راه درستش باید بیان جلو چون سابقه خیانت دارن تضمین بدن.دوم ببین اصلا فعلا این مساله برای استارتر هضم شده یا نه.

به عواقب این کار هم فکرنمیکنن.

ممکنه از طرف همسرشون برداشت به چراغ سبز نشون دادن بشه.درصورتی که استارتر قصد برگشت فعلا ندارن

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

حرف منم همین بوده 🤷‍♀️متاسفانه خانم‌ها مهربانی مون رو با بی ارزش کردن خودمون اشتباه گرفتن اونم وقتی ...

دقیقا موافقم ، چون آقایون جسارت اینو دارند وقتی نیت شون خیر مستقیم بیان کنند به طرف مقابل حالا چه برسه قبلا با هم زندگی مشترک داشتند.

هر کسی یه نظری داره بعضی ها منطقی بعضی ها احساسی برخورد کردند با موضوع ولی درستش این وقتی طلاق صورت گرفته و دو نفرشون الان دو تا غریبه بهم حساب می شند حتی با وجود بچه نباید خواسته های بی مورد دو طرف از هم داشته باشند .

ولش جوابشو ندادم و نمیدم حوصلشم ندارم

سلام استارتر خیلی متأسف شدم امیدوارم زندگیتون از این بعد عالی پیش بره انشاالله مادر قوی باشید متاسفانه خیانت خیلی زیاد شده میدونم خدا خودش جوابشون رو بده انشاالله میتونم یه سوال شخصی کنم ببخشید؟ 

اگه اذیت کننده نیست پاسخ بدید خانمی که شوهر سابق تون خیانت کرد هم متاهل بود بعد میدونست این اقا زن و بچه داره؟ 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

استارتر چیکار کردی هرچقدرم. آدم بدی بوده باشه ی بشقاب غذا دادن بهش ازشما کم نمیکنهچقدر دلها واقعا کو ...

خانم بحث سنگدلی نیست.

کمک به نیازمند خیلییی خوبه اما نیازمند وگرسنه.

اگه پیرزن همسایه درخواست غذا میکرد کی مخالفت میکرد

که میگید قلب ها کوچیکه؟

اگه نیازمند درخواست میکرد کی مخالفت میکرد؟

این سوالات من رو لطفا جواب میدید

بعد ببینیم از سنگدلی گفتیم یا بخاطر عواقبش؟

۱.شما تضمین میدید ایشون غذا بفرستن،دفعات بعد ازشون خواسته های دیگری نداشته باشن؟

شما تضمین میکنین این اقا غذارو بگیرن کسی پیششون بوده باشه از اونجایی هم که خیانت کرده بودن قبلا،شرط نبسته باشن که دیدی هنوز هم بفکرمه هنوز هم ازم حساب میبره.

اگر اقا خدانکرده مشکلی براشون پیش میومد و وقت بردن بچه ها به مدرسه رو نداشتن اینجا چه از انسانیت چه مهربانی،قبول میکردن که ایشون بچه ها رو ببرن اینجا میشد همدلی و مهربانی‌

وقتی نه ایشون جلو اومده نه اصلا واضح مطرح کرده قصدشون چیه،چرا باید غذا بفرستن؟

بله در ظاهر یه غذا فرستادنه،و ماهایی که گفتیم نفرستید شدیم آدم بد و بدجنس و سنگدل.اشکال نداره ما سنگدل باشیم

اما خدانکرده هم جنس مون از مهربونیش سواستفاده نشه.

اون هم درمقابل مردی که غرورش که خیلی برای مرد مهمه رد نشکسته بابت خیانتش از دل شکسته ی زنش عذرخواهی کنه.

کاش همونقدر که دلتون برای مرد خیانتکار میسوزه.

دلتون برای دل شکسته ی خانوم و بچه هاشم بسوزه.

ایسون برگردن سر زندگی ما خوشحال میشیم

اما با تعهد و پشیمانی همسر.

خدا هم بخواد بنده هاشو ببخشه

شرط گذاشته پشیمانی،تکرار نکردن گناه و..جبران و...

چطور میگید غذا بفرسته براشون داستان درست بشه

شما پاسخگو هستین؟

دقیقا موافقم ، چون آقایون جسارت اینو دارند وقتی نیت شون خیر مستقیم بیان کنند به طرف مقابل حالا چه بر ...

دقیقا وقتی جداشدن تمام شده

حالا ایشون بچه دارن بخاطر بچه بله امکانش هست ملاقات کنن

حرف بزنن باهم راه بیان شرایط همو درک کنن.

اما بخاطر بچه.

نه بخاطر همسر سابق!

اگر حد و مرز و چارچوبی نداشته باشن در اینده ازشون میخوان

بدون محرمیت خونشون هم برن.

وقتی طرف متاهله خیانت کرده یعنی خارج از چارچوب رفتاری رو مرتکب شده.

اگر پشیمانن توبه کردن و قصد زندگی دارن؟

بسم الله قشنگ بیان جلو.

اگر مرد هستن غرور دارن. خانم هم دلشکسته هستن

نمیشه با خیانت دلشون رو بشکنن اون همه فشار روحی رو تحمل کنن با یه غذا همه چیز درست بشه.

مرد غرورش رو بخاطر زن دلخواهش میذاره کنار و واضح حرفشو میزنه.نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر طرفداری میکنن از مردی که خیانت کرده بود هنوز هم اقرار زبانی نکرده که پشیمانه یا نه‌

و دلشون برای مرد میسوزه برای دل شکسته ی زن خیر!!!

خانم بحث سنگدلی نیست.کمک به نیازمند خیلییی خوبه اما نیازمند وگرسنه.اگه پیرزن همسایه درخواست غذا میکر ...

امیدوارم دختر خانم های مجرد واقعا تا شناخت پیدا نکردن وارد رابطه نشن شده 1 هفته تمام زیر و رو کنید سوشال مدیای فرد رو و مطمئن بشید متاهل نباشه یا در رابطه نباشه من همیشه از خدا خواستم که به همجنس خودم خیانت نکنم همیشه از خدا این رو خواستم چون خیلی تلخه و خیلی زشته ادم ارامش زندگی خودش زن و بچش رو بخاطر دیگران بهم بریزه تو این دور زمونه آدم میگه دوستی و و.. فراموش فقط سنتی چون متأسفانه آمار خیانت چقدر در متاهل ها بیشتر شده استارتر بشدت قلبم شکست واست و واسه خودمون خانم ها با این شرایط مجرد باقی بمونه یک دختر بهتره واسش انشاالله موفقیت شما چشم تمام ادم هایی که ضد شما بودن خوبی شما رو ندیدن کوررر کنه مطمئن باش میشه این آدم های خیانت کار رو عذر میخوام اما همون آدم های خیابون فقط میخوان ( البته دختر پسر هایی که متوجه متاهل بودن اون آدم میشن و جدا میشن یه ذره وجدان دارن چون خبر نداشتن ولی امان از اون هایی که با آگاهی و عقده ی فراوان از عمد وارد زندگی بقیه میشن و متاسفانه اگر مردی مرد باشه سست نمیشه خاک هفت عالم به دنیا و آخرت شون. 

ولی من حس میکنم تشخيص مرد متاهل خیلی راحت تر هست امیدوارم دختر ها هم بفهمن گول نخورن با یه چک کردن عکس و اینستا و فضای مجازی  و... اون فرد بی هویت متوجه میشن 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

بدبخت کسی که عروس امثال اینا میشه فکر کن زن بدبخت بهش خیانت بشه اینا بجای دلداری دادن میگن نه حتما ک ...

بنده خدا رو اینجوری گول زدن با خدا و عدالتش میخوان چکار کنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....