2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192297 بازدید | 908 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم مردی که دستهاش وقتی تو بودی یکی دیگه رو لمس کرده باهاش رابطه داشته محبتش رو خرج اون کرده ...

برات پیش نیومده عقلت یه چیزی بگه قلبت یه چیز دیگه؟! حتی اگه دیگه دوسش نداشته باشی ولی اون خاطرات و محبتها و لحظاتی که باهاش داشتی دائم جلو چشمته... امیدوارم برات پیش نیاد که اینقدر راحت قضاوت نکنی آدمارو 

خیانتبی توجهیبود و نبودنم براش اهمیتی نداشت همش اذیتم میکرد

نه غذا نده .اگه هم خواست بگه پشیمونه برگرده .بگو منتظر باش منم صیغه یکی بشم یه مدت .بعد جدا شدم ببینم بازم میای سراغم تو هم منو قبول میکنی 

دوستم نداشت و نداره بود و نبودم براش مهم نبود

عزیزم حق بهت میدم   دلت پر باشه    ولی اون  شاید بخواد   از نو شروع کنه   شاید عوض شده باشه    میفهممت  ولی   به خاطر بچه هات  ۰۰۰۰  شاید متنبه   شده

من بودم میدادم غذا چون واسه یه مرد خیلی سخته رو بندازه درخواست غذا کنه اونم بعد طلاق ببین چقدر تحت فشار بوده طفلی حتما یک مدت گشنگی کشیده یا غذاهای بی کیفیت بیرون همش می‌خورده ببین خاطرات بد زیاد داشتید ولی کنارش خاطرات خوبم داشتید دیگه بخاطر خاطرات خوبتون این کار رو بکن